|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Цитата:
|
|
|
|
#2 |
|
Licho nie śpi...
|
Może troche podpowiem bo chyba wiem dla jakiej uprawy szykowali podłoże. Pierwszego dnia Ali zeżarł kwiatki i trochę rozsypał ziemię, drugiego dnia dostał wielką kość, więc znów pościągał doniczki z trupkami kwiatów, usypał górkę i w środku posadził swoja kostkę. Drzewo kostne niestety nie urosło mimo, że je dokładnie podlał
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
love and terror
|
a propo Margo, to mi przypomnialas, za co Ci dziekuje.
Mam interes |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
To ja chyba Guarda w ramki powinienem oprawic... Kwiaty z parapetu raz zrzucil...do lozka, jednoczesnie przewracajac suszarke z praniem (prosto w ziemie) Podrapal podloge (podkopujac sie do szafy) I nic wiecej chyba...
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Musze przyznac, ze nie jest mi szczegolnie przykro, ze nie moge dodac nic do listy szkod naszych wilczakow
No moze tylko jeden drobiazg: Ford Transit .... jeszcze jezdzi, ale dzieki wilczakom jest juz w rozsypce
|