Vai indietro   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Rispondi

Strumenti della discussione Modalità di visualizzazione
Vecchio 06-19-2008, 12:11 PM   #1
Pavel
Moderator

L'avatar di Pavel

Invia un messaggio tremite Skype a Pavel
predefinito

Quote:
Originariamente inviata da Anarvin Visualizza il messaggio
Pavle,
nikdy jsme neřekli že se s chovatelskou komisí domluvit nechceme. Je to naše první krytí, spoustu informací o tom ještě nevíme a toto forum je tu od toho, aby se lidé ptali a ti kteří znají odpovědi odpovídali, proto se ptám a budu chtít vědět určitě ještě spoustu věcí jako ve všem a chci také vědět negativní stránky a vše kolem. Pro peníze ani "slávu" to neděláme, proto si člověk nepořizuje ČsV, k tomu by měl mít jiné důvody. Prostě se ptám a zjišťuji a věřím, že je spousta majitelů, kteří budou mít to "své první krytí" a že se budou také ptát, přeci učený z nebe nespadl
Já to nemyslel nijak osobně, jen jsem konstatoval to, s čím se člověk setkává. Tenhle víkend byla klubová konference, kde se právě o těhle věcech vedly bouřlivé diskuze. Takže možná jsem trochu ještě ovlivněn tím, co jsem tam slyšel. Ale v žádném případě jsem nechtěl tady nikoho shazovat. To skutečně ne.
Pavel jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 06-19-2008, 12:57 PM   #2
Trepifajxl
Junior Member

L'avatar di Trepifajxl

ubicazione: Černá Hora
predefinito

Zdravím všechny. Jsem druhý páneček Becky a chci se k tomu vyjádřit.
Janča ani já jsem nechtěli říct, že se nebudeme řídit tím co nám řekne chovatelská komise. jen jsme v tom měli kapánek zmatek a když se mi nedostalo odpovědi konkrétní od Dany Matušincové (chápu že toho má moc), tak se Janča zeptala obecně abychom věděli ten "klíč" podle kterého se posuzuje vhodnost dvou ČV do páru.
Také v žádném případě nechceme dělat štěňata jak na běžícím páse jen proto aby byly a chceme pro ně, stejně jako pro Becky to nejlepší!

uvidíme jak se domluvíme. Aris byl náš favorit, ale pokud to nepůjde tak najdeme jiného ženich .

Ondra
Trepifajxl jest offline   Rispondi quotando
Vecchio 06-19-2008, 01:04 PM   #3
cheynee
Junior Member

L'avatar di cheynee

predefinito

Již jsme se s Anarvin domlouvaly.

Jenom zopakuji (obecně), že to, že se poradkyně chovu ihned nevyjádří, je logické, musí se Vaše žádosti prostě podrobně projednat se všema z CHK. A přednostně se řeší akutní KL. Takže to neznamená, že se jako nic neděje.....

Ideální (minimální) doba je těch 6 týdnů před předpokládaným termínem krytí. Navíc platnost krycího listu je dlouhá (9 měsíců).

Iva S.
cheynee jest offline   Rispondi quotando
Rispondi

Strumenti della discussione
Modalità di visualizzazione