|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Niecierpliwie czekaliśmy na forumowy debiut BARINY. Witamy. Dobrze,że jesteście
Quote:
. Zachowajcie czujność - ona tylko udaje - z malutkiego kochanego świrka, wyrośnie zwyczajny DUŻY ŚWIRUS , który nie raz nie dwa przyprawi Was o ból głowy.Kiedy gościliśmy u siebie BARMINA, Jola twierdziła,że w porównaniu z siostrzyczką on - to senny leniwy niedźwiadek. BARMINEK przekopał nam ogródek, warczał, podgryzał, uczył się sztuk walki za sparingpartnerów mając swoich rodzicieli i nasze koty , przekomarzał się kto ma większe prawo do cielęcej kostki -on, czy istoty dwunożne, czyli faktycznie zachowywał się jak SENNY LENIWY NIEDŹWIADEK. Zmęczył się po 3 godzinach, odpoczął i był gotów do rundy drugiej .Mogę się zatem domyślać jak wyglądają igraszki nieco bardziej aktywnej ![]() BARINY. Da się przeżyć, macie nasze ...duchowe wsparcie ![]() Pozdrawiamy serdecznie. Eurysie i szalony, ale ...senny Barminek
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wilczy Duch
|
Gratulujemy i witamy w gronie właścicieli czeweczek, oby mała dawała Wam duuuuuzo radosci
P.S. Eurysie moje drogie, to wyscie wzieli malego niedzwiadka?? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Agnieszko, nasz "stary grizzli"
na razie nam wystarcza. Barminek wojażuje z Jolą - edukuje się na obozie w Hroncu - a do nowego domu trafi niedługo - jego przyszły "niewolnik" jest akurat w rozjazdach. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wilczy Duch
|
Ach to takie buty, a już myślałam..
No to wyściskajcie teraz ode mnie choć tego starszego leniucha |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Witamy Witamy w śród zakręconych pozytywnie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
wczoraj, po miesiącu przebywania w nowym domku, odwiedził swoją mamuśkę Barmin. Zagryzaniom nie było końca
![]() całuskom również ![]() wspólna zabawa ![]() mamuśkę trzeba naślaować we wszystkim ![]() maluch czuł się tak, jakby nie było między nimi rozłąki. Aja poczuła sie znowu mamą, nawet nadal czuła się odpowiedzialna za jego higienę |
|
|
|
|
|
#7 |
|
love and terror
|
lepiej mowcie, gdzie Aja ma siersc
|
|