![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Jestem juz po deklaracji
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ja wszystkim dziękuje bo samych wilczakowców mamy już 15 osób i kilkoro z innej rasy.
Od jutra będzie jeszcze druga strona, może łatwiejsza. Tak, ze zapraszam. www.kcwwp.pl www.kczw.pl P.S. Mamy już pierwsze kandydatki na logo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
I jak tam deklaracje?
Bo dodam, ze orientowalam się w temacie wystaw i nawet jesli nie udaloby nam się zorganizowac klubu, to jest mozliwosc zorganizowania specjalnej wystawy 1 grupy, tylko wilczakow. Jest też miejsce i wogole.. Oczywiscie i sędzia bylby od rasy, a nie taki ktory tylko o niej czytal przed egzaminem. Ciekawi mnie ilu byloby chetnych na taka wystawe? Na razie to tylko teoria, ale orientacyjnie dobrze byloby wiedziec.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Mam nadzieję, ze było by super. Wystawa klubowa jak by się wszystko udało załatwić i tak najwcześniej odbyła by sie za 2 lata więc mozemy zorganizować tylko dla wilczaków na przyszły rok. Takie są planogramy. Pozdrawiam www.kcwwp.pl www.kczw.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
No to super, czekam na zgloszenia reszty chetnych
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilczy Duch
|
![]()
Zalezy mi by ludzie docenili ta rase, a taka wystawa to by bylo cos.. w koncu bylaby wieksza liczba niz ..5? I bylaby mozliwosc dla laikow poznania roznych wilczakow.. przekonaliby sie ze nie jest to strachliwa rasa, a wrecz odwrotnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|