![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
"Tata" Demolki :-)
|
![]()
Leśniczyno - jeśli zabolały Cie me słowa /tępe dupki/ to przepraszam. Wiem że w odniesieniu do własnych rodziców takie texty mogą wnerwić.
Nie było mym celem atakowac ich tylko ludzką nieodpowiedzialność. Mam nadzieje że zrozumiesz i mi wybaczysz. Może i mam mocny język. Zawsze byłem uważany za tego co mówi za dużo. Ale nie muszę niczego wstydzić bo mówię co myślę. Staram się byc szczery - czasem do bólu. Wiem że czasem dostaję za to po tyłku, ale to jest tak jak z tymi naszymi psami. dostają po tyłku bo robią co uważają za słuszne lub wskazane. Czasem nawet dzikim instynktem. :-) A ja zawsze /przez wrodzona nienawiść do ludzi za to co uczynili i czynią dalej z tym swiatem/ atakowałem bez ogródek ludzkie wady. Tylko walcząc z własnymi słabostkami czynimy sie doskonalszymi. A wiec "no mercy, no limits.." A że czasem boli... cóż... Tak na pocieszenie Ciebie - sobie tez nie żałuję w wytykaniu wad :-) a powyższe jest dowodem na jedną z nich - gadulstwo ![]() Ynk
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|