|
|
|
|||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
żeby zobaczyc hodwlę najlepiej: - pojeździc po wystawach i poogladać psy pochodzące z danej hodowli - zajrzec na obóz - pzyjrzec sie takim blizej - poszperac w bazie - pojechac i zobaczyc na miejscu.... Żadne zapewnienia na pismie nie dadza Ci tego, co sam możesz ocenic |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Czym dla Was jest poziom hodowli? Jakie hodowla wg Was musiałaby spełniać warunki żebyście mogli o niej powiedzieć: tak, to jest hodowla wilczaków na poziomie!
A temat ceny psa - no ludzie przecież jasne jest że normalny człowiek mający trochę zdrowego rozsądku nie zaczyna tematu od kasy którą miałby wydać na kupno psa. A taki który już od dzień dobry zaczyna nawijać o kasie, to myślę że nawet się nie zorientował w temacie i dzwoni na prawo i lewo po hodowlach szukając chyba najtańszego szczeniaka. Z drugiej strony, patrząc na to z perspektywy hodowcy nie dziwię się jak się w Was hodowcach krew gotuję kiedy słyszycie ''a po ile jest szczeniak" |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
hey aflorian.....
tak jestem naprawde zakochana.... to muj doberman wiecej nabroil jak byl mlody.... jestem Danielowi bardzo wdzieczna za Elusie.... od poczatku mialam dobre uczucie u Daniela, a szukalam dosc dlugo. eli jest posluszna, byla po 2 tygodniach czysta, moge znia chodzic bez smyczy, zostaje tez juz w domu bez rozrabiania na 2 godzinki i nie goni innych zwierzat. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|