![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() ![]() Fontanna, Piazza del Campo, Siena, Wlochy |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() ![]() Siena, Toskania, Wlochy PS: Kolejne "za" aby w przyszlym roku skoczyc na spotkanie CzW wlasnie do Toskanii... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Gubbio, Umbria, Wlochy
(i "pozostalosci" po slynnym spotkaniu wilka ze Sw. Franciszkiem z Asyzu) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
No jakoś nie mogę sie powstrzymać przed dodawaniem nowych zdjęć
![]() Mohegan Park, in Norwich, CT Mohegan znaczy "People of the Wolf", żyli oni kiedyś na tamtych terenach. Obecnie ogród różany który m.in. tam się znajduje jest reklamowany na stronie Sędziego Pokoju z Connecticut jako cudowne miejsce do zawierania ślubów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Szukałam, aż znalazłam fotkę która kiedyś mi przemknęła przez ekran....Tylko nie wiem gdzie Alaska Dębowa Sfora siedzi...
![]() Fotka świetna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Rona, a gdzież to??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
To czekamy na eksperta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]() ![]() "a native art wolf totem in Queens Park in new Westminster" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
No to jeszcze UK rzeźby Cass Sculpture Foundation, pierwsza i druga autorstwa Sally Matthews. Rzeźby znajdują się na terenie zajętym dla tych celów przez fundację w Goodwood - West Sussex, niedaleko Portsmouth w towarzystwie innych ponad 70 bardzo oryginalnych albo jak ktoś woli dziwnych.
![]() ![]() I rzeźba Marioli Wawrzusiak pt.Wilki. Wilk jest motywem przewodnim twórczości z rzeźbiarskiej zarówno tej autorki jak i malarskiej Rafała Borcza jej mężą . Niestety nie stoją te rzeźby w żadnym ciekawym parku. ![]()
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jak byłam mała to bałam się wilków (bardziej wilkołaków) a wszystko przez... "Pana Kleksa"! Kto by pomyślał... I właśnie z tymi wilkami te rzeźby jakoś mi się kojarzą ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Masz rację, że są jakieś niepokojące ale i smutne. Wystarczy spojrzeć na łeb tego jednego.
![]()
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
"Zaopiekuj się mnąąąąąą, nawet gdy nie będę chciał..."
Na poprzednich zdjęciach wyglądają jakby się skradały a w kontekście tego ostatniego to wyglądają jakby szły na wygnanie... Takie tam popołudniowo-niedzielno-jesienne interpretacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|