Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Thread Tools Display Modes
Old 19-10-2008, 19:42   #18
Larra
Junior Member

Larra's Avatar

Ďakujem Vám všetkým za rady, ste zlatý...ja z cevečkom nemám absolútne žiadne skúsenosti, videla som ho len raz v živote na výstave v Trenčíne /boli tam naozaj impozantný jedinci/ a raz na záchranárskom cvičisku kde chcel ten dobrák zožrať svoju paničku...veľmi rada by som šla pozrieť aj do Nitry, no neviem či mi to bude vychádzať, ale na bonitáciu a zvod v Hričove pôjdem určite...čo sa týka toho výcviku naozaj nečakám žiadne divy, nechcem praktizovať ani žiadne NO-čkárske metódy, toto plemeno som si vybrala hlavne preto, že by som chcela vyskúšať niečo nové a poľaviť v časovo, fyzicky a psychicky náročnom výcvikovom tempe, ktoré som doteraz mala zaužívane...z cécečka chcem hlavne psíka spoločníka, psa, ktorý by sa pri mne ráno zobúdzal, robil mi spoločníka pri nákupoch, vození detí do školy, pri dlhých aj krátkych túrach po lesoch, sprevádzal ma ku koňom, oddane strážil našu ľudskú svorku, večer sa mi túlil pri televízii k nohám...to či sa mu bude, alebo nebude chcieť behať canicross, alebo "zachraňovať ľudí mi je dá sa povedať jedno, ak by ho výcvik bavil tak super, určite by sme sa venovali niečomu čo som už vyššie spomínala, ak nie tak tiež super...ale čomu by som sa s ním /teda s ňou/ veľmi rada venovala sú výstavy a určite aj ďalší chov, kedysi som mala chovateľskú stanicu shar-peiou a anglických buldogov a veľmi mi táto činnosť so psíkom chýba...inak šteniatko plánujeme niekeby január-február 2009, kontaktovala som už niekoľko chovateľov a uvidím čo s toho bude...ešte by ma celkom zaujímalo aké máte skúsenosti s ceveškom a deťmi...
Larra jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules