![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
A ja wam powiem ,że jesteście zgrają / poza kilkoma osobami / jęczących ciot i tylko na forum jesteście mądrzy !!!
Moje szczeniaki znalazły domy u NORMALNYCH ludzi , nie zakompleksionych jak ta wasza zbieranina. Do konkurencyjnego forum wam daleko , tam są ludzie NORMALNI , chętni do pomocy i dzielenia się swoim doświadczeniem , nie udają znawców , nie wpadają w histerię / zbiorową /. Jesteście mocni tylko na forum - padalce , tyle jesteście warci co wasz śmieszny ZKwP , nie ważne dla was są zwierzęta , ich zdrowie -PRAWO DO żYCIA -tylko - "czystość rasy" ,. "psy bez uprawnień" - śmiecie !!! Piszcie sobie na mój temat ile chcecie , daję wam nowy temat - macie okazję się wyżyć , znowu spieprzę wam kilka dni - bardzo mi przykro !!! Pozdrawiam przyjazne osoby - dla reszty -DO ZOBACZENIA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Pieknie sie podsumowales. Po co ci dokladac itd, skoro sam sobie to robisz :->
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
A co to za konkurencyje forum bo nie wiem
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Sariel jak wpiszesz w wyszukiwarkę "wilczaki forum" to Ci się znajdzie. To takie w kolorach raczej żółtych. Nie chcę wstawiać linku - bo jeszcze mnie padalce napadną
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() http://csvwork.eu/forum/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Jak zwykle przesadzacie. Wszyscy patrzycie swojego nosa . To nie jest żadne konkurencyjne forum tylko normalne forum na Jantarowej. Nie rozumiem dlaczego się tak flustrujecie. Sczeniaki musiały znaleźć nowy dom i dobrze , ze go znalazły. Niektórzy umieją pomagać, a inni tylko jończyć i się wymądrzać. Ja z jednym też się zgodzę bo większosć jest mądra na forum i tylko patrzy jak komu dołożyć. Moze wreszcie czas na to aby popatrzeć trochę dalej niż koniec własnego nosa. Niestety stało się i jakoś trzeba to mądrze załatwić, a nie wyzywać się wzajemnie.
Co niektórzy myślą tylko o tym jak stworzyć sztuczne podziały i nienormalną konkurencje i nie rozumiem po co. Nie mam zamiaru bronić Floreny, ale tez nie będe go potępiał bo nie chciał bym aby ktokolwiek znalazł się w jego sytuacji i niektórym tego nie życze, a zwłaszcza tym wielkim oportunistom . Więc dajcie sobie już na wstrzymanie i nie wprowadzajcie nerwowej atmosfery bo jest ona nikomu nie potrzebna. Ja trzymam kciuki za szczeniaki i mam nadzieję, że będą miały wspaniałe życie i nowi właściciele zapewnią im godziwe warunki. Dziękuje też tym co mogli coś w tej sprawie zrobić i zrobili, lub przynajmniej próbowali, lecz o tym nie mówili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Ja bym tylko proponował panu Florenie żeby przestał, zanim sobie na serio zaszkodzi. Nie wiesz facet kto z kim sie zna, jak rozchodzą sie wiesci a usilujesz obrazic wszystkich naokolo.
Tak dobrze jest ci u Eli, tam znalazles zrozumienie? Super, cieszymy sie z toba, tylko dlaczego tam nie zostajesz? Jak dla mnie temat mozna zamknac, ja swoje wiem, Florena swoje pokazal, nic nowego i madrego nie przybedzie tutaj.
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|