Regresar   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Responder

Herramientas Estilo
Anterior 10-Dec-2004, 02:31 PM   #1
Sebastian
Member

Enviar un mensaje por Skype™ a Sebastian Send Message via Gadu Gadu to Sebastian
Predeterminado Wilczakom do Francji wstęp wzbroniony

Usłyszałem dziś zapytanie od znajomego hodowcy jużaków, czy prawdą jest , że od 3 miesięcy wilczki maja wstęp wzbroniony do winniczkojadów i że rozpoczęto tam faszystowska akcję znakowania/czipowania i monitorowania tychże psiaków. Jako powód podobno podają częste przypadki ataku CZeweczek na ludzi ( swoich pańciów)????? O matko to tam jakieś mutanty mają???
Margo czy to kolejna obiegowa prawda czyli plota , którą ktos puścił w swiat i sprzedał moim znajomym???
Anterior 10-Dec-2004, 09:59 PM   #2
z Peronówki
VIP Member

Enviar un mensaje por MSN a z Peronówki Enviar un mensaje por Skype™ a z Peronówki
Predeterminado Re: Wilczakom do Francji wstęp wzbroniony

Cita:
Originalmente publicado por Sebastian
Margo czy to kolejna obiegowa prawda czyli plota , którą ktos puścił w swiat i sprzedał moim znajomym???
No, ja o tym nie wiem. Francuzi pewnie tez nie, bo niecale dwa tygodnie temu znajomy hodowca sprowadzil sobie kolejnego wilczaka ze Slowacji... I Philippe tez nic nie pisal....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki no está en línea   Citar y responder
Anterior 10-Feb-2005, 09:46 AM   #3
Manu
Junior Member

Send Message via Gadu Gadu to Manu
Predeterminado

A Francuzi, z tego co wiem, znakują i rejestrują wszystkie swoje psy - i nie jest to rzadna faszystowska akcja, tylko dobry sposób na kontrolowanie, co sie z psem dzieje, kto za niego odpowiada, kto jest właścicielem zgubionego itp.

Jeden z moich husky, Manu, pochodzi z Francji i mimo że bezrodowodowy, to ma tatuaż (teraz już chyba własnie czipują, a Manu ma 6,5 roku) i jest zarejestrowany we francuskim Krajowym Klubie Siberian Husky Dla każdej rasy mają tam taki ogólnokrajowy klub )
Manu no está en línea   Citar y responder
Responder

Herramientas
Estilo

Reglas del foro