![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
tu špatnou odezvu - musel mít nějaký nervouza
![]() Já teda nevím přijeli jsme o špetku později,ale tu bandu jsme došli...... u vlků se všichni zasekli nejdéle. Potom jsme chodili už jenom s čévéčkářema a nakonec úplně sami. a celou dobu jsme neviděli ani neslyšeli nějaký konflikt,takže nevím nevím ![]() Byli jsme v zoo od 13.30 - 16.40 asi , měli jsme 3 čsv -lidi nás zastavovali, půjčovali si holky na focení - jen samé pozitivní reakce ![]() Dokonce jsem musela mít i přednášku o vzniku plemene ![]() Ale pokud byl někdo u té potyčky mezi čsv děvčaty - je možné,že se mu to zdálo hrozné ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
http://www.arqeva.cz/
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Já teda taky nezaznamenala žádnou jinou rvačku než Arwenky a Dráčete. Výměna názorů ale proběhla velmi rychle a byla rázně ukončena. Pochybuju o tom, že by ji zaznamenalo větší množství "civilů". Okolo se potloukali akorát čévéčkáři a ještě vesměs známí. Celou akci "nejhůř" odnesla panička Arwenky, která utrpěla lehké povrchové poranění kůže jako vedlejší efekt zákroku. Ale na podobné potyčky jsme už zvyklí a nepovažujeme je za nic extrémního.
Co se týče štěkání, tak já osobně žádné neslyšela a už vůbec ne od čévéček. Ta dostála své pověsti neštěkajícího plemene. Dokonce ani když nám vlci zazpívali, tak se žádný ze psů (zřejmě v posvátné úctě) nepřidal. Pokud některý pes (věřím, že nedopatřením) někomu ublížil a páníček (panička) se neomluvil, tak je to nevychovaný hulvát, což ale nemá nic společného se psem. Škodolibost a nevychovanost je vlastnost výhradně lidská. Jinak reakce kolemjdoucích vyjadřovaly vesměs obdiv, podiv a překvapení nad tím, že vidí tolik vlčáků na jednom místě a zájem o informace o plemeni, případně o focení. Dokonce i ztíženou průchodnost kolem vlčího výběhu brali většinou s humorem a pochopením. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Zřejmě další smyšlená nebo zveličená legenda, která má ukázat, jak jsou naši mazlíčci nebezpeční
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Děkuju všem, kteří se zúčastnili včerejšího "S vlčáky za vlky" v Praze
![]() Bylo to fajn, sešla se krásná smečka pod dohledem Bessinky Snad někdy zopakujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Myslím, že se to zopakuje určitě
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
No doufám, abychom se taky mohly účastnit! Zatím máme bohužel časově dost plno:-(.
Ale příští neděli budeme mít volno odpoledne v neděli..doufám, tak buď navštívíme tátu, nebo bychom se mohly s někým střetnout ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|