![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
Tak jako jeden z chovatelů ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokud je na Tobě takhle závislej (jako každý ČV nějak je), tak to zkus vyloučením ze smečky. Nevšímej si ho, nehraj si s ním, třeba ho nech i někde mimo Vás a hraj si s tím psem na kterýho vyjel atd. Vím, že toto nejde aplikovat ve všech situacích, ale je to taky recept...pak ho milosrdně přijmi zpět. Řekl bych, že toto pomůže nejvíc. Musíš mu dát vědět, že není chtěno aby takhle žárlil. Jak jsem ale už napsal, sleduj to, ono s věkem od dost věcí upouští... Ahoj, Ondra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
No, já ať svého psa sleduji jak chci, od ničeho neupouští, všech svých zvyků se drží zuby nehty.Jako například, že když ráno chodím do práce,venčím ho v pět ráno, od jisté doby mě KAŽDÉ ráno chodí budit v pět a chce ven ( o volnu je to na roztrhání na cucky). S tím okřiknutím to u našeho vlčete taky nebylo tak snadné, když jsem to zkusila poprvé (okřiknout ho) kouknul na mě pohledem "na koho to ječíš, ty hysterko" a s ledovým klidem sobě vlastním opustil místo, ze kterého jsem ho zrovna nemohla vyhnat. A jeho reakce na to je stále stejná. Nemůžu si stěžovat, poslechne (občas), neutíká (relativně), honí zatím jenom holuby (pokud není v okolí něco zajímavějšího)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Irisdane-s tím vstáváním je to přesný,my máme nastaveno mezi šestou a půl sedmou,když se čuba začne mlít,tak vím,že za chvíli zazvoní budík.víkend nevíkend.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
já si jí nevšímám,ona nebejvá v jiný místnosti často,akorát někdy chceme s přítelem chvilku pro sebe,tak u toho jako bejt nemusí a když ji zavřem na chodbě,tak vyvádí,ale já si jí nevšímám,prostě nedělám nic.když jí pouštím potom dovnitř, tak se snažím vystihnout moment,kdy je zticha,jako aby si nemyslela,že si tím pištěním něco vymohla.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tak tak, nevšímat si jich je nejlepší.ono je to časem přejde. Ačkoliv je to pokoušení trpělivosti nás i sousedů...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |