![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Grzesiu będzie dobrze
![]() Jakiś tydzień temu na Lalkę rzucił się kot... najpierw zaczęła mocno mrużyć oko i łzawić (takim gęstrzym niż łzy), potem zaszło niebieską błoną (straciło kolor), na rogówce widać wyraźną dziurkę. następnego dnia jeszcze nie chętnie otwierała, ale było lepiej. i trzeciego dnia wstała jak nowa-teraz został tylko minimalny ślad na rogówce. widzi normalnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dzieki. Oglądałem je już i te rózowe sa bąba.
![]() Rozmawiałem na ten temat z P. Garncarzem i sie smiał. Czambor w okularach. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ja też myslę o różowych dla Imbusa
![]() A teraz wersja Imbusa z "ludzkimi" okularami : ![]() Trzymajcie się ![]()
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
Dobrze, ze obylo sie bez operacji
![]() Bedzie dobrze, poglaszcz psiaka od nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Dzięki Kasia.
Ja sie tak rogówką nie przejmuje co tym wkłuciem i śladem na siatkówce. Zobaczymy co się dalej będzie robić. Rogówka się dosć szybko zasklepiła i wypełniła płynem. Ślad jest dość duży ale raczej nie powinien przeszkadzac. Najwazniejsze, ze nic nie ma w środku. Te psiaki to niezłe rozrabiaki zawsze coś zbroją. Mojego jak zaatakował kot to tylko rozwalił mu powieke wewnętrzną i nieznacznie uszkodził rogówke ale po tamtym nie ma już śladu. Jednak tym razem widok był straszny i chyba to gorzej wyglądało niż się uszkodziło. Obiecałem mu, ze będzie w okularach biegał. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|