![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
K-Lee Family
|
![]()
Super!!!
![]() Ale bardzo też liczymy na Jacka w kwestii uwieczniania psów ![]() I mam nadzieję, że nie zabijecie mnie, jak K-lee zachowa się nieco niekulturalnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Spoko; zdaje się, że po Amanie panią Anię trudno jest w kwestii wilczakowych możliwości zaskoczyć. ![]() Jacek oczywiście będzie uwieczniał. Teraz tylko trzeba trzymać kciuki za odpowiednią pogodę, czyli światło. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Wiesz Grin... K-lee ostatnio tak na poważnie, dlatego przede wszystkim boję się jak to będzie z suczką pani Ani
![]() Młodzieży raczej nic nie zrobimy, tylko naprostuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ja i Cora się zjawimy raczej na 99.9%
![]() Mam nadzieję, że uda nam się trafić, ale jak coś to będziemy się kontaktować. Rzecz w tym, że numer by się przydał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Funclub Cory obiecuje zjawić się także i dostarczyć ją wraz z 'mamą' w wyznaczone miejsce
![]() Faktycznie jakiś nr telefonu by się przydał w razie gdybyśmy pobłądziły (tfu!), najlepiej do Kasi na prv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
OKi, nr poszedł do Kasi.
![]() A jeżeli chodzi o nr startowy, to jak zwykle nie mam...... jakoś już mnie to nie dziwi ![]() Pozdrawiam. P.S. Ewa, to pewnie Unka zostanie zjedzona....., bo ją albo chcą zjeść, albo..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wilkokłak
|
![]()
O fajnie, jeszcze więcej wilczaków!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |