![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
poprawiam bo nie tak napisalam:
no cos ![]() Quote:
ale idea napisana przez gage and Co jest calkiem interesujaca- najlatwej mowic ze "nicht werstehen" i pokazywac ze liudzie, ktore robia baze dodaja tam nieprawidlowe info. ![]() czy tak trudno powiedziec ze to jest ten pies i ze wlasciciele zmienili zdania co do rodowodu czy dalszych jego spraw? dla mnie nie ma problemu. I niebylo tu takiego "och" "ach" jesli od razu nie bylo malowane na rozowo ale gadanie realne. Last edited by wolfin; 24-04-2009 at 13:55. Reason: cytat.p.s. pisownia |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Daiva, spokojnie
![]() Chodzi tylko i wyłącznie o zasadę, wg której baza zawiera psy z rodowodem i te bez rodowodów. Taka zasada nie jest nigdzie zapisana, więc nie można uważać ani jednej ani drugiej opcji za jedyną, słuszną. O ile dobrze zrozumiałam, to Ty zakładałaś że baza to TYLKO psy z rodowodem więc byłaś zdziwiona omawianym wpisem. I na to odpowiadałam. na nic więcej. Nadinterpretacja jest zbyteczna. Ale jeśli niepokoi Cię los Wilka to masz podany kontakt- możesz skorzystać z niego. Dla Twojej wiadomości- nie zabieram głosu w dyskusji o samym Wilku bo już to zrobiłam, raz- negując pomysł wyrabiania mu papierów i drugi- gdy został oddany, z przyczyn które dla mnie są kompletnie niewiarygodne. Ale nie zwykłam rozmawiać z ludźmi, którzy innych (w tym i zwierzęta) traktują jak zabawkę lub narzędzie do leczenia się z własnych, nazwijmy to "niedoskonałości". Mój czas jest zbyt cenny abym go poświęcała na takie przypadki ![]() Wyjaśniam Ci to aby była jasność kontekstu mojej wypowiedzi- dotyczącej TYLKO niejasności pojawienia się nierodowodowego psa w bazie wolfdoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
gaga, nie umiem ja Ciebie ani zrozumiem ani komentowac
![]() tu taki OT wysedl. A reszte juz napisalam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ale to nie jest trudno - wroci Gosia do swiata zywych i zrobi odzielny temat z nazwa : "Byc czy niebyc - Wilk =Hamlet" i bedzie coool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
otóż to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |