![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
My z Milą też będziemy (nr 70), już wszystko spakowane etc. ale właśnie przeczytałam, że niezbędne jest zaświadczenie o stanie zdrowia psa. czy tak jest na serio? Oczywiście, książeczkę zdrowia ze wszystkimi niezbędnymi szczepieniami mamy. Czekam na info, bo jakby co, lecę po zaświadczenie do weterynarza 24h
![]() pozdrawiam, Karolina |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Podjechaliśmy przed chwilą do weterynarza i dał nam coś na specjalnym druczku, że jest zdrowa (badał węzły chłonne etc.) ![]() Dzięki wielkie za info i do zobaczenia jutro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
W polsce i większości innych krajach uni europejskiej zazwyczaj wymagany jest paszport z wbitymi szczepieniami przeciko wściekliźnie. Do paszportu wydaje weterynarz takie zaświadczenie o wykonaniu takiego szczepienia. Naklejka w paszporcie i numer na zaświadczeniu powinny być takie same. Przy wyjeździe poza unie europejską jak i do niektórych krajów uni wymagane jest specjalne zaświadczenie od wojewódzkiego lekarza weterynarii o zdrowiu psiaka. Do pewnych krajów trzeba wykonać jeszcze specjalne badania poza standardowymi szczepieniami jak i chipowanie. Mnie osobiście nikt nigdy nie sprawdzal w paszporcie niczego innego poza wścieklizną. Czasami wystarczało pokazać takie zaświadczenie o szczepieniu, a często nie pokazywałem nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Grim Reaper
|
![]()
Ej ja nic nie piłem jak się zgłaszałem
![]() ![]() A ze mną jak zawsze się stado pseudokibiców zjawi i będą mnie dopingować ![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ardal Conall
|
![]()
a cos na temat sedziego?
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Hahaa teraz my jako pierwsze na forum mamy zaczyt pogratulować K-lee zdobycie młodzieżowego championatu
![]() Wszystkim zwyciężcom gratulujemy, a szczególnie naszemu pół-bratu Fenrir'owi i równie uroczej pół-siostrze Andariel Conall ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilkokłak
|
![]()
Brawo i czekamy na dalsze wieści i koniecznie zjęcia!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |