![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Mówisz masz
![]() ![]() Shaluka, nie pali się , jak będziesz wiedziała na 100% to daj znać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]()
Magdaleno; właśnie wczoraj się dowiedziałam, że w tym czasie, gdy odbywać się będzie "Galicyjskie", nasza córa najprawdopodobniej już będzie na wakacyjnym wyjeździe, zatem byłyby nas dwie osoby (a nie trzy - jak to mówiłam pierwotnie) + pies.
![]() Potwierdzę to w ciągu najbliższych paru dni na 100 proc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Magda wiesz co nasze dzieciaki powiedziały na pytanie czy jadą na spotkanie
Do Pani Magdy ZAWSZE i ty myślałaś że nie jedziemy ![]() Tak więc przyjedziemy w sobotę i będzie nas 4 + 2 psy musieliśmy kogoś wykluczyć więc jeden psiak odpadł (zresztą naj mniej pasujący do reszty ![]() Prosimy o pokoik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Licho nie śpi...
|
![]()
My raczej niestety tylko na niedzielną wystawę się załapiemy, chociaż będziemy się starać być wcześniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ja mam zamiar przyjechać na Wasze spotkanie, żeby dopytać sie u źródeł o różne wilcze sprawy
![]() ![]() pozdrawiam ![]() Beata |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Najlepiej wpaść od piątku do soboty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Jeszcze mam pytanie techniczne. Czy lepiej do Pieskowej Skały dojechać przez Olkusz (pociągiem) i z Olkusza jakimś PKSem czy do Krakowa i stamtąd komunikacją podmiejską?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|