![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
tenhle vikend se nam to take nehodi,,ale ty dalsi by meli byt volny...z cb pojedeme autem,,,a vzal bych sebou venciciho kolegu se svym pesanem...sice to neni cvcko ,ale snad to nebude vadit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() Setkání ČSV za účasti pana Hartla a pana Andrýse dne 13.06. 2009 se z organizačních důvodů nekoná ve Světlé n. S., ale v Bakově nad Jizerou na cvičišti pana Andrýse. Začátek akce: 9.00 hod Zájemci ohlašte svoji účast dopředu p. Hospodkovi na tel. číslo 606 837 432 formou sms. Program: beseda s p. Hartlem a Andrýsem o ČSV možnost nácviku obran (figurant. M. Andrýs) a poslušnosti. Jedná se o neformální akci, kde se můžete dozvědět vše o svém psu a výcviku. Občerstvení s sebou. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,
Bakov máme za rohem (konečně), takže jestli bude někdo nějak potřebovat helfnout, dejte vědět. Co se týká druhého srazu, tak to nazvu obdobně ne-li podobně jako Undertaker a to tak, aby "Demolájů" nebylo málo, tak přijedeme také demolovat ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Bakov mám kousíček :-) Tak tam přivezu mího vlka vypranýho a obarvenýho v pračce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Já vím, že tam jsou cvičáky dva. Ten o kterém se mluví, je snad "blízko" nádraží u takového parku. Můžeme se sejít u nádraží a společně tam pak dojít.
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak já tam budu v 8.00 hod na vlakovim nádraží město.Podle mapy by to mělo být blíž,než z toho druhého nádraží.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |