Wróć   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06-07-2009, 17:54   #61
atah
Junior Member

Domyślnie

Ja mam zamiar przyjechać na Wasze spotkanie, żeby dopytać sie u źródeł o różne wilcze sprawy Bo planuję przyjęcie wilczaków do mojego domu i mam tysiąc pytań. Chciałabym sie dowiedzieć w jaki dzień w tej sytuacji byłoby dla mnie najoptymalniej przyjechać? Bo sadze, że macie jakiś plan działań i chciałabym się wpasować w jakiś moment, kiedy będę mogła porozmawiać z hodowcami.

pozdrawiam
Beata
atah jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-09-2009, 19:58   #62
Gia
K-Lee Family

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do Gia Wysy?anie wiadomo?ci przez Gadu Gadu do U?ytkownika Gia
Domyślnie

Najlepiej wpaść od piątku do soboty Będzie czas zobaczyć wilczaki w akcji, porozmawiać z hodowcami i w niedzielę odwiedzić wystawę Spać można pod namiotem

Gia, K-lee Vornja z Peronówki & Gran Rosa Amiga Atropa Bella Donna...
Gia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-09-2009, 21:21   #63
atah
Junior Member

Domyślnie

Jeszcze mam pytanie techniczne. Czy lepiej do Pieskowej Skały dojechać przez Olkusz (pociągiem) i z Olkusza jakimś PKSem czy do Krakowa i stamtąd komunikacją podmiejską?
atah jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-09-2009, 23:24   #64
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Cytat:
Napisał atah Zobacz post
Jeszcze mam pytanie techniczne. Czy lepiej do Pieskowej Skały dojechać przez Olkusz (pociągiem) i z Olkusza jakimś PKSem czy do Krakowa i stamtąd komunikacją podmiejską?
Wpadłam na wolfdoga na chwilkę , na dzisiaj mam dwa linki http://www.ojcow.pl/dojazd/busem.htm
http://www.ojcow.pl/dojazd/pks.htm
Jutro przygotuję się lepiej
stare 06-09-2009, 23:51   #65
Witek
Plessowy wilczak

Domyślnie

Z tego co pamiętam najsprawniej jest z Olkusza smignąc busikiem niż z Krakowa (szybciej), tylko że to było kilka lat temu niewiem jak teraz kursują busy cza by sprawdzić. (mała podpowiedź zagadnij na forum z tego co wiem wybiera sie kilka osób samochodami z Katowic i oklolic może Cię przygarną)
Witek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-10-2009, 22:57   #66
shaluka
Wilczy Duch

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do shaluka Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do shaluka
Domyślnie

Magda, przepraszam, ze tak pozno.. ale ostatnio mialam strasznie duzo na glowie. Nawet myslalam, czy naszego pokoju nie odstapic, bo mielismy nie jechac z przyczyn losowych, ale chyba jednak sie uda . Mam nadzieje, ze jest jeszcze mozliwosc bez robienia wiekszego zamieszania zarezerwowac: jeden pokoj, dwie osoby, napewno minimum dwa psy.
Dzieki, przepraszam i pozdrawiam...

"...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach."
shaluka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-16-2009, 11:01   #67
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Sulmińskie za Wami, czas przypomnieć o Galicyjskiem

Jeśli ktoś jeszcze się nie zdecydował to serdecznie zapraszam Tych z wilczakami i Tych bez
W piatek się spotykamy i witamy
W sobotę mamy zaklepany od rana bieg z psem (tutaj mile widziane by właściciel psa miał aparat fotograficzny, lub telefon z aparatem ) po południu SZKOLENIE KLIKEROWE które poprowadzi Zula Przybylińska instruktorka szkoły Axio training http://www.axio.com.pl/ . Warto wziąć ze sobą jakieś smakołyki, ja będę miała dużą ilość suszonej wątroby, ale nie wszystkie psy to lubią (a zwłaszcza ich właściciele ) Wieczorem Gryll.
W niedzielę wyjazd na wystawę (dla tych którzy chcą ) można zostać dłużej i popodziwiać na spokojnie okolicę. Dojazd na miejsce wystawy zajmuje ok godziny.
A teraz jeszcze sprawa organizacyjna. Ponieważ dość dużo osób mieszkających w okolicy wpadnie tylko na grylla, część z Was przyjeźdza w sobotę, postanowiliśmy że wyżywienie będzie częściowo we własnym zakresie.Do dyspozycji mamy lodówkę w domku, można na miejscu wykupić sobie posiłki(śniadanie, kolacja po 11zł ). Natomiast w sobotę po południu my serwujemy grylla i te osoby które na nim będą proszone są o wpłacenie 20 zł na konto : Kredyt Bank 12 1500 1142 1011 4025 4338 0000 Magdalena Kuder tytuł wpłaty : imię i nazwisko.

Już tyle spotkań było organizowanych że nie wiem czy przypominać ) ale dla tych którzy pierwszy raz się wybierają :
Warto zabrać ze sobą linkę na której można psa przypiąć, kaganiec (bo nie wszystkie psy się lubią ).

I jeszcze może poprosimy jakiegoś czarownika o wykonanie tańca w intencji dobrej pogody.
stare 06-16-2009, 11:23   #68
Grin
Wilkokłak

Domyślnie

A czy jest możliwe podanie mniej więcej pory rozpoczęcia biegu w sobotę i gdzie można się będzie z Wami spotkać, w zależności o której godzinie się przyjedzie?
I przy okazji, żeby postawić kropkę nad "i"; potwierdzamy, że będziemy tylko we dwójkę (plus pies).
Grin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-16-2009, 11:38   #69
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Myślę że bieg rozpoczniemy pomiędzy 9:00 a 9:30.
Ja będę cały czas na miejscu lub w niewielkiej odległości, Jak zobaczysz kobietę z wrzeszczącym dzieckiem na ręcę to będę ja No i zawsze noszę przy sobie telefon.
stare 06-16-2009, 11:52   #70
Grin
Wilkokłak

Domyślnie

Dzięki za informacje.
Cytat:
Napisał magdalena Zobacz post
No i zawsze noszę przy sobie telefon.
To jeszcze trzeba znać jego numer.
Grin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-16-2009, 12:11   #71
DORA
Member

Domyślnie

Madzia ja w kwestii rezerwacji miejsc noclegowych , czy cos sie zmieniło ? My napewno bedziemy i chciałam tylko sie upewnic czy ten pokój jest nadal aktualny a i jeszcze najwazniejsze jak dokonac opłaty za rezerwacje noclegu

Ostatnio edytowane przez DORA ; 06-16-2009 o 12:15
DORA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-16-2009, 12:39   #72
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

powinnam mieć na imię Roztargnienie mój nr telefonu to 665-138-124 (Magda) oraz Andrzej 665-138-123

Pokoje są tak jak ustaliliśmy, zapłacicie za nie na miejscu naszemu gospodarzowi.
stare 06-16-2009, 13:10   #73
DORA
Member

Domyślnie

Ok. Do miłego zobaczenia
DORA jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-16-2009, 15:44   #74
Louve
Wilcza Saga

Domyślnie

Ah, a to już całkiem niedługo. U nas jedna osoba + pies w namiocie już nie na 99.9%, a na 100%

Louve jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-16-2009, 16:36   #75
Witek
Plessowy wilczak

Domyślnie

My również pojawimy się dopiero w sobote, koło południa, bo o 9:30 kończę pisać egzamin w Bielsku. Więc trzymajcie kciuki
Do zobaczyska!
stare 06-19-2009, 10:45   #76
Witek
Plessowy wilczak

Domyślnie

Cytat:
Napisał magdalena Zobacz post
Natomiast w sobotę po południu my serwujemy grylla i te osoby które na nim będą proszone są o wpłacenie 20 zł na konto : Kredyt Bank 12 1500 1142 1011 4025 4338 0000 Magdalena Kuder tytuł wpłaty : imię i nazwisko.
A ja mam pytanko, 20 zł od osoby czy za parę? Bo póki co przesłaliśmy 20, ale nie wiemy czy dosłać jeszcze za drugą osobę. A pies też jest liczony? Czy dla niego mięcho we własnym zakresie?
stare 06-20-2009, 00:58   #77
DanielZ
Wilczasty : Foto

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do DanielZ Wysy?anie wiadomo?ci przez Gadu Gadu do U?ytkownika DanielZ
Domyślnie

Bw też przybędzie 1-osoba i dwa potworki, nocleg samochód
DanielZ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-20-2009, 13:50   #78
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Cytat:
Napisał trunksia&witgor Zobacz post
A ja mam pytanko, 20 zł od osoby czy za parę? Bo póki co przesłaliśmy 20, ale nie wiemy czy dosłać jeszcze za drugą osobę. A pies też jest liczony? Czy dla niego mięcho we własnym zakresie?
Od dorosłej osoby , psy w cenie Andrzej załatwi końskie żeberka.
stare 06-20-2009, 13:51   #79
Galicja
Galicyjski Wilk

Domyślnie

Cytat:
Napisał DanielZ Zobacz post
Bw też przybędzie 1-osoba i dwa potworki, nocleg samochód
To świetnie że będziecie
stare 06-22-2009, 09:09   #80
szasztin
Senior Member

Domyślnie

Magda - pieniądze wpłacone.
My tzn. Imbusy i Zorany wyjeżdżamy z Trójmiasta już wieczorem w czwartek. Zatem rano juz zameldujemy sie w Pieskowej Skale. Chcemy ten dzień poświęcić na długą pieszą wycieczkę

Zatem do zobaczenia!!
szasztin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania