Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Wychowanie i charakter

Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, ....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-06-2009, 12:43   #1
Kamoszka
Ardal Conall

Kamoszka's Avatar

Send a message via Skype™ to Kamoszka

Quote:
Originally Posted by Mila View Post
będziecie na wystawie w Warszawie?
W Warszawie niestety nie bedziemy bo to juz ostanie chwile przed slubem wiec mamy troche latania, a ja tez nie chce ryzykowac ze cos ta mi sie stanie i zamiast o kulach slub odbedzie sie w szpitalu. W sumie ok, ale Ardala by nie wpuscili, a on jest oczywiscie gosciem weselnym
No ale musimy sie spotkac jakos poza-wystawowo zeby podtrzymac miloscIle mozna zyc wspomnieniami, opowiesciami i zdjeciami...
Old 24-06-2009, 04:54   #2
Mila
Junior Member

Mila's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kamoszka View Post
W Warszawie niestety nie bedziemy bo to juz ostanie chwile przed slubem wiec mamy troche latania, a ja tez nie chce ryzykowac ze cos ta mi sie stanie i zamiast o kulach slub odbedzie sie w szpitalu. W sumie ok, ale Ardala by nie wpuscili, a on jest oczywiscie gosciem weselnym
No ale musimy sie spotkac jakos poza-wystawowo zeby podtrzymac miloscIle mozna zyc wspomnieniami, opowiesciami i zdjeciami...
no proszę, pozostaje mi tylko życzyć super udanej ceremonii, jak również szczęścia we dwoje i czekamy na propozycję spotkania!
Mila jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules