![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ardal Conall
|
![]()
A ja mam pytanie: jak moge dodac spotkanie w galerii spotkan?
Chodzi mi o date i nazwe spotkania zebym mogl pozniej dodac zdjecia z owego ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Wystarczy wyslac email z nazwa kategorii na [email protected]
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja mam inne pytanie, czemu wystawa dodana juz dawno temu ciagle nie widnieje w rezultatach, gdzie tymczasem, np. wystawa z Francji i owszem, zwracam na to uwage, poniewaz obie wystawy odbyly sie w ten sam weekend i info o wystawie bylo wysylane od razu, ba nawet 2 razy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Krotko mowiac sprawa wyglada tak: Pavel nie ma czasu, Przemek zrezygnowal, Paula ma zajecie, a reszta modow martwi sie swoimi wersjami forum. Ja odpuszczam w zasadzie prawie calkowicie - jesli bede cos dodawac to jedynie w WOLNYM CZASIE, ktorego obecnie nie mam... Troche znudzilo mi sie robic za chlopca do bicia...
![]() Pozdrawiam, Margo Last edited by Margo; 27-07-2009 at 13:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Prr, spokojnie, ja się tylko zapytalam. Jak dzauwazylam we wczesniejszym poscie: francuską wystawę do porowniania uzylam, tylko, ze wzgledu na zbierznosc dat. Poza tym tez jestem ciekawa innych wystaw, dlatego poruszylam ten temat. Nikogo nie oceniam, ani nie osadzam. Swoja droga, jak nie ma komu, to moze w koncu pora przyjac ludzi,ktorzy sie zglaszaja do pomocy, a kilku takich bylo z tego cowidzialam na forum? To pytanie retoryczne.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hmm, a kto to takie sa? to moze zrobic glosowanie i zerknac na to co wyjdzie. ale o tym ma decydowac te ktore zalozyli WD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Nowy Adminie. No może lepiej Wielki Bracie.
Jesteś postrachem hodowców. Nawet Margo nie może spać spokojnie . Ma nie uzupełnione dane z ostatnich dwóch miotów. No ale jej to nie grozi. Często rozmawia z Adminem. No ale to jest oczywiście reklama miotu Wickey & Czambor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
Grzesiek, daruj sobie, to juz bylo zalosne...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Narvana, spoko.. bez względu na pajacowanie zasady pozostaną niezmienne
![]() Tutaj tupanie i rzucanie zabawkami niewiele daje ![]() A jeśli Hance umknęło coś, co naprawi to wszystko wróci do normy. Bo tak to działa, w sposób prosty i nieskomplikowany (choć dla niektórych, jak widać nie do pojęcia) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Co w takim razie umknieło Margo, że dwa ostatnie jej mioty od dłuższego czasu nie mają uzupełnionych danych i ta hodowla znajduje się w bazie danych. ? Więc kogo te zasady dotyczą, a kogo nie ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
ale po co? I tak nie zrozumiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ale widze, ze Grzesiu znow wprowadza nowa regule: "Inni moga miec braki (chocby z powodu przesuwajacych sie aktualizacji), ale Peronowka jest mi sola w oku, wiec oni musza miec wszystko aktualizowane NATYCHMIAST. Ja, Grzes tak postanowilem..." ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|