![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Radze uwazac na rogi, to najczestszy bład..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Zdjęcia dopiero jutro ;( Jak dam radę. Proszę sie uzbroić w cierpliwość
![]() Wracam do spania i leczenia ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Wczoraj byłam tak zaspana że nie podziekowałam Marcinowi!!!
Lutom - wielkie dzięki!!!! No i do zobaczenia - mam nadzieje że wkrótce ![]() Może u Ciebie???? A może gdzieś na spotkaniu!!!
![]() |
#4 |
Ardal Conall
|
![]()
Ardal w naszej chacie ktora szybko stala sie jego drugim domem
![]() a tu jeszcze pusto, przed festiwalem ![]() w dzień Ardal na łóżku, w nocy my ![]() przed naszą chatą z Olą ![]()
Choćbyś życie swe włożył w wilka wychowanie, szkoda trudu; wilk wilkiem i tak pozostanie. Last edited by Kamoszka; 04-08-2009 at 13:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
WoW! Ależ już urósł!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Tutaj niemiecki weteran woliński ( csv z Niemiec):
![]() Barina i białogłowa: ![]() Przygotowania do bitwy: ![]() ![]() Zoran na łodzi wikingów: ![]() Przygotowanie do "ataku" na najbliższą wodę: ![]() ![]() Ardall i jego domek: ![]() Tak wygladał Imbus po wyjściu z błotka ( śmierdział też): ![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|