Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Hodowla

Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach....

Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2005, 21:40   #11
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Margo
Przyznaje, ze nie posluchalismy Gagi i wyrzucilismy malenstwa w piatek na dwor.

A potem jest juz tylko lapanie i szukanie: w lazience, kuchni, pod szafa, pod stolem. To, ze sa widac jedynie po przewracajacych sie krzeslach, uciekajacej miotle, odglosach gryzienia i mlaskania i dziwnych ruchach obrusow na stolach. A gdy dodac do tego fakt, ze one nie chodzi, a jedynie biegaja (narazie jak konie), to macie caly obraz, co sie obecnie u nas dzieje...
Tiaaaa. widzialm,widzialam.... nawet sniegu nie zapewniliscie maluchom na ten pierwszy spacer
A skoro macie TYLE z nimi klopotu to moze czas im juz do nowych domkow?

Quote:
Misio, ale nie mylic ze "spokojny", bo zaden z psiakow taki nie jest. Przypuszczam, ze narazie robi dobre wrazenie, bo sie boi, ze napisze Gadze jaka z niego bestia. Pewnie odbije sobie w nowym domu... Wykazuje najwieksze zamilowanie do gumek w spodniach, zwisajacych paskow, sznureczkow, ktore ze spokojem morduje i obrabia...

Gumek w spodniach nie mamy...wiec spoko , gorzej ze zwisajacymi paskami bo ja namietnei smigam w bojowkach, ktore maja tych troczkow od cholery i ciut ciut wszedzie....hmm....trzeba bedzie zmienic image

Albo...dac mlodemu w trabe

Mam nadzieje, ze niebawem ja tez bede mogla same takie mile rzeczy pisac o szczeniaku

Quote:
A moze wlasnie zakup psa byl celowy wlasnie z tego powodu. Moze Gaga i Giga potrzebuja meskiego wsparcia na spacerach. Roman pracuje, z Giga mozna co prawda pogadac, ale chlop z niej nie jest, wiec Gaga wymyslila rozwiazanie?

Niezla teoria Prawie sie zgadza..problem tylko w tym, ze nasze meskie wsparcie czasem wymieka i wstydzi sie za moje zachowanie ( a nawet skarzy sie tesciowce)
Ze mna jest bezpieczniej niz z pulkiem wojska....albo wrecz przeciwnie..jak ktos mnie wkurzy

Ale wlasnie podsunelas mi pomysl...na takiego wilczaka to moze byc calkiem niezle branie, nie? Zwlaszca podczas tych "samotnych "spacerow

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules