![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
vcera se z klece nedostala,nevim,co zleho se deje s baterkou v diktafonu,ale vydrzela jen hodinu a pul. Ale ozyvaly se naprosto neuveritelne skreky z klece,potom zvuky demolice plastove podlozky,funeni psa,jako kdyz jede masina,hrozne ji to totiz vycerpa a blbka si vylije vodu z misky,takze je po tu dobu bez vody.Takze kdyz jsem ji pustila,vypila asi dve misky vody a "umrela".Meli jsme ji vcera v hospode a tam spala jako by ji do vody hodil a dneska rano trochu kulhala na predni nozku,tak nevim,co se ji stalo.Je z toho niceni fakt unavena....ale nevyla pochopitelne,mela plnou tlamu prace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Mackie - a jak je to s tema policajtama? oni musi prijet,kdyz je nekdo zavola a muzou ti vlizt do bytu a psa treba zabavit? Kdyz treba pes vyje cely den,tak je to sice dost neprijemne a sousedskym vztahum to nijak nesvedci,pokud se to neresi,ale v podstate,pokud nerve v noci,tak by se dalo na sousedy i vykaslat. {ja to teda neumim...} Myslite,ze vyti prekracuje nejake povolene zvukove limity?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ja ji tam budu asi neco davat schvalne,aby se zabavila cupovanim a dala pokoj. ted vychazeji zlate stranky,asi si je poridim loni se ji moc libily,ale toho bordelu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Mellorn - no policajti prakticky nemozu nic. Pozreli si znamku, ze pes je nahlaseny, kedze ten hlucny je utulkovy, hned sa pytali, s kym spolupracujem, poradili mi, ze to treba riesit, lebo susedia mozu spisat peticiu a prakticky tam psa zakazat. Neviem ako je to s "obmedzovanim vlastnictva", kedze pes je stale vec, a hlavne co sa tyka peticie proti jednemu konkretnemu psovi, kedze ich tam je asi 5. Ide o tzv. obcianske spolunazivanie, ktore vo vyhlaskach je spomenute tusim aj v suvislosti s hlukom a psami, ale neviem, ci napr. v zakone nie je vlastnictvo veci lepsie osetrene. Kedze je to podnajom, nepredpokladam, ze sa prenajimatel s tym bude chciet vybavovat.
Mna na tom najviac zaraza to, ze moja suka kym sa skludnila tak knucala a zavijala tiez, bola som v dvoch podnajmoch, a tam si ma jednoducho ludia vymakli a najprv si zistovali co a jak a preco.. a tuto bol pes realne sam tusim 4 dni a hned to riesia takto. Som v polovici audiozaznamu a za 4 hodiny v hrubom case cca 15 minut vyknukavania, tak toto nemienim vobec riesit.. dufam, ze to takto bude pokracovat, zatial je to v moj prospech. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
No tak dnešek vypadal následovně: ráno jsem nestíhal kolo ani běh, ale i tak jsme venku byli cca hodinu. Cvičili jsme, hráli jsme si a částečně byl i navolno. Pak dostal žrát a protože kňučel a já už neměl jogurt, dostal do misky pár kousků sušenýho masa. Před odchodem jsem mu zavelel na "pelech" (gauč v obyváku kde přez den spí), pomazlil se s nim a i když se tvářil nespokojeně, odešel jsem. Přes balkon jsem ho kontroloval a hned jak jsem vytáhl paty, sebral z domácího sluhy mikinu a odnesl ji do ložnice. Za cca 15 vteřin se ke sluhovi vrátil, ale pak se otočil, jednou táhle a hluboce zavyl a šel na gauč. Po příjezdu do práce (cca 20 min) jsem se připojil a nevěřil svým očím - v ložnici kde je kamera ležely všechno oblečení ze sluhy, z cca 150cm komody strhnul dečku, vzal kryt z tiskárny (opět - už ho několikrát kousal) a ještě tam byly takové černé kousky. Před chvílí jsem se dozvěděl, že ty kousky byly z krytu z repráku a dokonce se pokoušel prokousat ocelovou mřížku která kryje vejškáč. Gauč odstěhoval doprostřed obyváku a v kuchyni postahoval z obou stolů ubrusy tak, že věci ze stolů jako vařič atd. málem vzal s sebou. Přítelkyni došla trpělivost, obešla s nim ten bordel a dala mu co proto. Nakonec na ni začal vrčet, štěkat a cenit zuby, což je v jeho 11 měsících poprvé co to na někoho udělal. Naštěstí má moje lepší polovička pro strach uděláno, takže po něm skočila, povalila ho a podržela na zemi dokud se nepodvolil - asi se dostává do puberty.
... já až dorazim domu, tak půjdu očichat reprák, asi na něj zavrčim a nebudu si ho všímat ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|