![]() |
![]() |
|
Výstavy psů Naše úspěchy na výstavách, jak ČSV připravit na výstavu, jak ho vystavovat... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Vidím mé staré vlákno o výstavě World 2010 byly uzavřeny, a tak jsem udělat nový.
Byl jsem informován, že právě v roce 2010 náš klub Special (KHKG) bude speciální show souběžně s WDS 2010 a je-li dost (asi 30 CSW `s), vstoupí náš speciální show, KHKG vyzve soudce, kteří mají zkušenosti s CSW 24.6.2010 CSW budou posuzovány na WDS 25.6.2010 KHKG bude speciální show KHKG představuje tato plemena: Appenzeller Sennenhund Australský ovčák Australský cattledog Australská kelpie Rakouský krátkosrstý pinč Beauceron Černý ruský teriér Flanderský bouvier Briard Kavkazský pastevecký Československý vlčák Holandský ovčák Entlebucher Sennenhund Gos D `ATURA Catala Grosser Schweizer Sennenhund Kontinentální Landseer Kuvasz Picard Polski Owczarek Podhalański Polski Owczarek Nizinny Puli Pumi Pyrenejský ovčák Schipperke Tornjak Bílý švýcarský ovčák Samozřejmě, že nebude možné čekat s pozvánkou na soudce, dokud nebudeme vědět, kolik CSW `s vstoupí show, tak jsem se laskavě zeptat, jestli někdo z vás bude mít zájem o účast na speciální show KHKG a řekněte mi, jestli ano, buď soukromé zprávy nebo e-mailem: [email protected] ... když nemyslím si potvrzení o 30 CSW `s, kteří docházejí k účasti (Samozřejmě to není závazný), víceboj rozhodčí budou pozváni místo. .... KHKG očekává kolem 1000 psů vstoupí speciální výstava všechno ve všem. Omlouváme se za špatný překlad, Thanks in advance. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
WDS & KHKG show v Dánsku 2010.
Příspěvky jsou otevřené ... 24.6.2010 Světová výstava http://www.worlddogshow2010.dk/?GB.aspx 25.6.2010 KHKG Speciální výstava http://www.khkg2010.dk/html/uk.html Promiň Vás informovat, že jsem byl režim plánování "Jíst s vlky" má příliš mnoho účastníků, aby se uskutečnil, a tak jsem se rozhodl jen pozvat své přátele blízko k tomuto režimu, ale stále bude možné navštívit Givskud zoo se psem, jako všichni ostatní, Promiň! Je-li nějaké dotazy, kontaktujte mě e-mailem: [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|