![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Dobra, dobra; Wy zróbcie zdjęcia, ja ocenię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
miejce:
my mieszkamy niedaleko Nadarzyna ok 21 km od Warszawy, jest tu las i dużo miejsce do biegania - zapraszamy! możemy też podjechać gdzieś koło Was. czas: może sobota ok południa - pod warunkiem znośnych warunkow atmosferycznych ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ja psiaki widziałam w duzym odstępie czasowym(Warszawa krajowka i Łodz -klubowka) i jak dla mnie jest spooora roznica. Choc najlepiej by sie ocenilo, przy spotkaniu
![]() Musicie sie gdzies rodzinni umowic;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Jak dla mnie, gdy patrzę na zdjęcia jej "mordki", widzę swojego Łowcę. ![]() Wydaje mi się, że Łada jest ciut ciemniejsza, ale z drugiej strony teraz, gdy Łowca zaczął znów obrastać sierścią, też jest znacznie ciemniejszy, niż wtedy, gdy sie odbywały łódzkie wystawy. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wilczy Duch
|
![]() Quote:
Ślicznota była, była, bardzo fajna z niej pannica, ale co tu się dziwić, właścicieli też ma zakręconych na swoim punkcie to jakby miałoby być inaczej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Grin
Łada faktycznie była na wystawie i nawet troszkę z nią posiedzieliśmy ale jakoś rodzeństwo o sobie albo zapomniało albo miały psiaki za dużego stresa bo jakoś szczególnie się sobą nie interesowali |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
no i proszę, obaj braciszkowie mili:
![]() (Łowca, zdjęcie nadesłane przez Grin) ![]() Łycko vel Shiro ![]() a reszta pójdzie do wilczaków jesiennych, w wersji deszczowej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
a czy ktos nie ma ochoty na jakis spacerek w Wawie? ja od dzisiaj bede na Woli
![]()
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |