![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
je povolené aby paní Soukupová psala bonitační kod v polsku?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Procetla jsem vsechny prispevky...:-(
Mrzi me, ze se docitam o velkych rozporech v klubu chovatelu Cevecek. Nejak jsem verila, ze je v zivote dospelych lidi vzdy mozne najit nejaky kompromis, neco jako ve vztahu, kdy se dve strany take musi domluvit, aby spolu nadale vychazely v dobrem, pokud maji jeste porad stejne CILE Proto bych rada napsala vsem, ze pokud se uvidime na setkani, svodech atd. zajimam se a povidam si se vsemi chovateli hlavne o psech, nehodlam se zajimat o rozpory, o kterych nic nevim a pokud se budu bavit s nekym o hodinku dele, neznamena to, ze jsem na jeho strane . Chci poznat hodne chovatelu, abych si vybrala stenatko a o to jedine se zajimam.... A tak trochu ale i prosim pro budouci majitele a nadsence, najdete zase spolecnou cestu kvuli teto krasne rase... Dekuji :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hele ja tohleto vubec neresim,protoze presne do toho vubec nevidim a nejsem schopna rozklicovat kde je a neni pravda. Nejsem clenem klubu,ale to asi proto, ze se mi nechce na schuze.Jinak proti zadne proti sobe jdoucim stranam nic nemam.Jsem neutralni jako Svycarsko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
pochopitelne mluvim jen za sebe :-) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
myslela jsem, ze by se treba vsichni zamysleli :-)
uz kvuli budoucnosti, novym majitelum, mozna jednou novym chovatelum... protoze ziju v Nemecku a prvni mou akci, seznamit se na zivo s ceveckama byla bonitace zde, kde jsem mela moznost prekladat, premyslela jsem trochu hodne dopredu treba o tom, ze bych se mohla zapojit pozdeji nejak aktivneji... neco jako spojka mezi CR a Nemeckem, vzdyt i zde uz je plno majitelu, chovatelu a spoluprace mezi nimi by pro chov a jeho vyvoj mohla byt dulezita...( jiste jiz existuje - ale nadsenci jsou snad porad vitani ) Jenze i zde uz jsou take co ja vim chovatele rozdeleni do dvou klubu..., takze ono je to proste vsude, ze si lidi nesednou...:-( uplne nazacatku jsem si naivne myslela, ze zrovna lidi okolo Cevecek budou trochu snilci, blazni, vandraci a se srdcem hlavne pro psy a ze nejake spory mezi s sebou dokazou( po emocnim zachvatu ) zvladnout... Zatim jeste doufam, ze kvuli nam, tem novym...se treba neco zlepsi, kdyz je k tomu zacnem smerovat - my neznalci, zacatecnici ale o to mozna vetsi nadsenci....:-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() PS: nemyslela sem tím kecat do chovu, ale jakási přidružená skupinka fanoušků čsv ![]() Last edited by Vlkodlak; 27-10-2011 at 20:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
To nezni spatne. Jsem nadsenec, prvni pes v zivote,takze vlastne vim houby ( to nemyslim nijak zle, az budu mit treba treti cevecko bude to asi jine). Akorat jak bychom se schazeli , ja bych byla pro,akorat spousta z nas zije uplne jinde a jestli vubec na to lze zalozit tema. Mozna neco jako Moje prvni CV a jak to vidim....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Ja nenasla jine tema, proste jsem mozna i chtela, aby se ti jmenovani podivali sem, ze my novy, mame zajem aby se srovnali, kvuli nam...:-)
Ing. Soukupova me byla doporucena jako dobra chovatelka s dlouholetou praxi, pan Karel Skoupy na me dela dobry dojem i kdyt znam jen z webovek, tak proc si ty dva tabory proste jednou treba nereknou, hele byly tu chyby, ted to zakopem, dame si dymku miru a zacnem se starat o budoucnost opet spolecne ? Asi jsem moc velky snilek....ale psum a nam bych to prala...a klidne se zasmejte jak jsem jeste v 35 letech naivka :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Zkoušet být neutrální může jen člověk zvenčí (taky jsme byli takoví ![]() ![]() ![]() Ale ve skutečnosti to vůbec není tak strašlivé jak to vypadá tady v modrém světě. A zrovna my dneska na ten vandr balíme ![]() Last edited by Adrian; 28-10-2011 at 10:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Já bych to řekla jinak: už jste někdy někdo viděl nějakou oraganizaci, klub cokoliv, kde se všichni snesou, všichni se vším souhlasí a nikdo nikoho nepomlouvá? Já teda ne
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A co když jsou i takový se kterými můžeš vycházet jen když budeš souhlasit se vším? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Last edited by Adrian; 28-10-2011 at 12:43. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ještě k těm snílkům a romantikům s čivavama. Ono to s nimi taky není kdoví jaké. Kupříkladu znám pár lidí kteří se zabývají studiem a pozorováním vlků kteří čsv mají. Potkal jsem je na různých akcích nejednou, ale jejich zvířata jsem nikdy neviděl. Prý je to složité cestovat se psem
![]() Vlčí hlídky (Hnutí duha), nás odmítli protože by se na jejich základně(chajda vysoko v horách kde se spí na podlaze) mohl vyskytnout alergik na psí chlupy a navíc čsv jsou komplikované a mohli by narušovat průzkum. Na srazu kde byla přítomna většina autorů stránek o vlcích se nás a našich psů vyloženě stranili. Mezi trampy je to dost podobné. Už nás vyhodili(i v noci) z několika nocležišť když náhle přišli "domácí". A zase je řada těch co mají vlčáka doma, ale ven jej netahají. Nedávno jsme byli na potlachu kde byli matky s dětmi a těm pili krev i stranou na řetězu. O lidech co dělají historický šerm nebo indiány toho vím taky dost. Kolik z nich si pořídilo vlčáka který jim scházel k dokonalosti romantických kulis a který po obligátních problémech skončil kdoví kde, to už nikdo nespočítá. Na řadu akcí jako třeba indiánské Pow-wow nebo Pohanské setkání jako Mystica nebo Wyrd Camp je psům vstup zakázán ač na vyobrazeních, vlajkách a výrobcích jich tam bude nepočítaně. Samozřejmě čest vyjímkám. Co, ale od většiny těchto majitelů čsv slyším je, že s nějakým KCHČSV nechtějí nic mít, protože o něm vědí úplně všechno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
K Aryi se děsně měl. V noci sem potkala slečnu, která mi říkala, že ten šermíř s čévéčkem je její brácha, ale čsv má doma v kotci, nikam sním nechodí, protože ho jeho skupina šermu málem vyrazila poté, co jim malé štěně rozebralo stan. Takže aby si udržel místo ve skupině, pes zkončil doma v kotci. A nezná nic než dvorek. Za to kluk se může všude chlubit jak má doma vlka. Hold romantická duše. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
[quote=Adrian;410315]Ještě k těm snílkům a romantikům s čivavama. Ono to s nimi taky není kdoví jaké. Kupříkladu znám pár lidí kteří se zabývají studiem a pozorováním vlků kteří čsv mají. Potkal jsem je na různých akcích nejednou, ale jejich zvířata jsem nikdy neviděl. Prý je to složité cestovat se psem
![]() Vlčí hlídky (Hnutí duha), nás odmítli protože by se na jejich základně(chajda vysoko v horách kde se spí na podlaze) mohl vyskytnout alergik na psí chlupy a navíc čsv jsou komplikované a mohli by narušovat průzkum. No ale nutno podotknout, že ze stejných důvodů (alergie na chlupy) byl na akci Vlčích hlídek odmítán i zlatý retrívr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |