![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jirka, má u mapky napsané - v 10:00 na parkovišti. Tak sraz asi v deset tam. Ale radši si počkejte až Vám to napíše sám.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky,zdravim:-)Srazik je v 10:00 hod, na všechny se moc těšíme!!!Už potvrdilo účast pár lidiček, tak doufám, že se ještě rozrostem!!!Samozřejmě bereme do party kohokoliv, podmínkou je, že se nesmí bát vlků, mít rychlý pacičky a páníčky s dobrou náladou:-))Takže se těším, že se potkáme s těma, co ještě neznáme.No a ohledně těch malých prudátorů-jestli hošani budou zlobit, tak jim to Brena ručně stručně vysvětlí!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No,trochu vážně...Samozřejmě volně budou pobíhat jen ti, co nebudou mít potřebu někoho nebo něco požírat
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
jsem moc ráda, že berete mezi sebe i nováčky. Můj vlček je nabušený ale mám pocit jen na jiná plemena, u vrků si myslím, že bude jako andílek, i když ... No každopádně bude mít náhubek a bude na vodítku. Mám ale ještě jeden dotaz, mám ještě jednoho psíka - bordeřího kluka. Mám strach aby mi ho vlčouni nepovažovali za lovnou zvěř, doufám že to přežije :-( Bylo by ho škoda, stačí že ho duzní ten můj vrk, celou smečku by asi tato citlivá borderečka neustála :-)))) Už se těšíme a doufáme, že nám do toho nic nevleze :- Bye Lucya@kluci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
A borderáka, klidně sebou( škoda ho nechávat doma), moje Tara je má právě že hrozně v oblibě, proto že tihle psi se nesnaží nic dokazovat a jsou pro každou blbinu a správně ulítaní, prostě pohodáři ![]() Last edited by Fiann; 09-11-2009 at 08:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |