Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Kluby CzW i prawo

Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-11-2009, 00:09   #1
Kamoszka
Ardal Conall

Kamoszka's Avatar

Send a message via Skype™ to Kamoszka

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Ty dalej czytasz i nie rozumiesz co czytasz.
Oczywiście, ze nie jestem członkiem ZKwP bo mnie to nie interesuje i mam swoje zdanie na temat tej organizacji i się z nim nie kryje więc nie odkryłeś tutaj kolejnej Ameryki. To czym się chce zająć też już dawno powiedziałem i nie jest to żadną tajemnicą.

Argument Daniela jest bez sensu bo jak przyjdzie mi ochota to w każdej chwili mogę zostać członkiem ZkwP i nie będzie mi do tego potrzebny pies.
Aby zakładać Klub nie jest potrzebne członkowstwo w ZKwP.
Ej najpierw piszesz, że nie chcesz miec nic wspólnego z ZKwP a teraz, że w każdej chwili możesz zostac członkiem? Pomimo tego, że jest to skorumpowane towarzystwo? Chce i nie chce...
Pisałeś jeszcze, że kynologia Cie nie interesuje. To po co chcesz zakładac Klub CzW? I jakie w takim razie są założenia, cele, kierunek działania Klubu i przedmiot zainteresowania jeśli nie rasa CsV???!!!

Quote:
Originally Posted by wilczakrew View Post
Bardziej stosownie było by jak byś dał całą naszą rozmowę od samego poczatku na forum bo takie wyrwane z kontekstu zdania o niczym nie świadczą.
Myślę, że powinieneś mi podziękowac za to, że nie dałem naszej rozmowy od początku. Co poniektóre osoby mogłyby poczuc się urażone słowami, jakich używałeś mówiąc o nich. I wielkie przyjaźnie mogłyby się zakończyc...
Old 13-11-2009, 00:32   #2
wilczakrew
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kamoszka View Post
Myślę, że powinieneś mi podziękowac za to, że nie dałem naszej rozmowy od początku. Co poniektóre osoby mogłyby poczuc się urażone słowami, jakich używałeś mówiąc o nich. I wielkie przyjaźnie mogłyby się zakończyc...
Daj ja nie mam nic przeciwki i nie mam się czego wstydzić.
wilczakrew jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules