![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrieren | Hilfe | Benutzerliste | Kalender | Suchen | Heutige Beiträge | Alle Foren als gelesen markieren |
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Themen-Optionen | Ansicht |
![]() |
#101 |
Junior Member
|
![]()
Czcigodna Rono, sorry za to 'odłóżmy', ale wydaje się, iż nie jest to forum dla językoznawców i purystów języka polskiego ... jednak posypuje pokornie głowę popiołem i czekam na ewentualne dalsze poprawki, ponieważ często i gęsto na róznych forumach, smalę błąd za błędem, licząc na niepisane zwyczaje forumowe a dopuszczające takoweż błedy.
Pozatym, więcej niż pewne, nie jestem dyslektykiem a tym bardziej 'nadwornym' - skąd to skojarzenie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Head like a hole
|
![]()
Dodo wolfdoga - witamy ponownie !
![]() |
![]() |
#103 | ||
Distinguished Member
|
![]() Zitat:
![]() ![]() Z tego co wiem, na forach akceptuje się drobne błędy typu literówka, powtórzenie wyrazu lub brak przecinka, a nie masywne ortograficzne 'byki' świadczące o słabej znajomości polszczyzny i ogólnej nonszalancji wobec rozmówcy. Wydaje mi się, że człowiek, który nie zdołał opanować programu obowiązkowej szkoły podstawowej raczej nie ma czym się chwalić? ![]() ![]() Zitat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wilkokłak
|
![]()
Gdyby czytał, niepotrzebne w ogóle byłoby pytanie, które Szanowny Pan zadał w tym wątku, bo dopiero co na podobne wątpliwości odpowiadano Hubsenowi. Zwłaszcza chyba post Margo wyjaśnił bez żadnych wątpliwości, dlaczego miłość do psów nie powinna oznaczać niechęci do tzw. papierków.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Junior Member
|
![]() Zitat:
Zitat:
|
||
![]() |