Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Různé

Různé Vše o československých vlčácích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2009, 13:18   #1
sdivokoukrvi
Member

I já s Arynkou začnem asi jezdit na Hostivař, je tam prej dobrej cvičák, kde sou na čsv zvyklí a když sme panu Holecovi volala, byl velmi vstřícný a příjemný. tak uvidime
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:20   #2
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 13:25   #3
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by JIM View Post
A nějaký odkaz by nebyl? Nebo alespoň zhruba lokalita kde se ten cvičák nalézá, Hostivař ej přeci jen dosti obecný termín.
Stránky maj ale bohužel zavirované, jinak je to ze skalky 2 zastávky 271 , s tím že ta druhá je na znamení, pak se jde prý kousek po směru kam jede ten autobus, a dojde se na panelovou cestu, která už na ten cvičák člověka dovede
Old 04-12-2009, 14:13   #4
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Stránky maj ale bohužel zavirované, jinak je to ze skalky 2 zastávky 271 , s tím že ta druhá je na znamení, pak se jde prý kousek po směru kam jede ten autobus, a dojde se na panelovou cestu, která už na ten cvičák člověka dovede
Cvičák je zde:
http://maps.google.cz/maps?q=50.0621...,0.013529&z=17

A ano, ČSV tam nikomu nevadí a celkově, zvlášť se začátečníky je výcvik veden bez velkého drilu, vcelku pestře a tak aby psy neubíjel. Začátečníci cvičí v pondělí a ve středu od 18:00 do cca 18:45-19:00. Po dlouhém laborování kam s Dakoušem chodit jsem vybral tento cvičák a jsem rád. 10 lekcí stojí 1000,- Kč, takže je to levnější než chodit do většiny posiloven .

Jinak my jsme z Hájů, což je autem 10 min a Dakoušovi je teď cca 13 měsíců, je veselej, hravej a skoro ničeho se nebojí. Kdyby byl zájem, tak mail je [email protected].

Honza
jerabekj jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 14:24   #5
JIM
Junior Member

JIM's Avatar

Výborně, díky všem za informace, ač jsem primárně chtěl spíše poznat nějaké lidi s nimiž bych se mohl občas stýkat skrze psa, přesto díky i za informace o tom cvičáku, už jsem o něm slyšel, jen jsem nevěděl kde přesně se nalézá.
JIM jest offline   Reply With Quote
Old 04-12-2009, 14:43   #6
sdivokoukrvi
Member

No až budeš mít prcka doma a budeš připravenej na seznamování, stačí mi napsat zprávu
Old 04-12-2009, 14:51   #7
jerabekj
Junior Member

jerabekj's Avatar

Send a message via ICQ to jerabekj Send a message via MSN to jerabekj Send a message via Skype™ to jerabekj
Default seznamování

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
No až budeš mít prcka doma a budeš připravenej na seznamování, stačí mi napsat zprávu
Tak jest, proto jsem uvedl mail a info o tom že bydlíme blízko
jerabekj jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules