Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2010, 11:37   #1
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Nikdo neříká, že mám vše 100% v pořádku, ale jak je vidět z Tvého a Hančina příkladu, zatím jste "nehodu", a navíc opakovanou, neměly.
Moje úzkostlivost v tomto ohledu pramení hlavně z toho, že mám sourozence a jejich matku, plus psa s těžkou dysplazií. Kdyby se nehoda stala mě, byl by to kardinální průšvih s následným radikálním řešením. Nedovedu si vůbec představit že bych v době hárání byla např. v nemocnici atd. I taková situace může bohužel nastat. Nikdy neříkej nikdy ...

CDaniela jest offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:54   #2
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Moje úzkostlivost v tomto ohledu pramení hlavně z toho, že mám sourozence a jejich matku, plus psa s těžkou dysplazií. Kdyby se nehoda stala mě, byl by to kardinální průšvih s následným radikálním řešením. Nedovedu si vůbec představit že bych v době hárání byla např. v nemocnici atd. I taková situace může bohužel nastat. Nikdy neříkej nikdy ...
No ale myslím, že pokud by se to stalo jednou, asi by se to už neopakovalo. Což je téma, o kterém tady mluvíme.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 11:58   #3
CDaniela

CDaniela's Avatar

Quote:
No ale myslím, že pokud by se to stalo jednou, asi by se to už neopakovalo. Což je téma, o kterém tady mluvíme.
No nevím, nemyslím že je první nehoda ochranou před druhou ... Pokud se jednou "něco" přihodí je existence toho "něčeho" prostě najednou reálná.

Old 06-01-2010, 12:04   #4
CDaniela

CDaniela's Avatar

Spíš jsem chtěla říct že nemám ráda taková radikální odsouzení od člověka který vůbec neví o čem mluví ... Nemám ráda lidi kteří se snaží jiné poučovat a sami zatím nic nedokázali. Tím nechci říct že mé výsledky jsou nějak převratné, ale já aspoň nekritizuju ostatní a naopak se sanžím pochopit proč mohlo k nehodě dojít.

Old 06-01-2010, 12:14   #5
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Danielo, zkus si přečíst celou diskuzi od začátku. Když od lidí slyšíš, že mají už nějaký čas rezervována štěňata z určitého spojení a po několika týdnech je toto spojení nahlášeno CHK jako "nehoda", tak asi není něco v pořádku ne ? A ještě navíc se u stejného chovatele tato "nehoda" opakuje ještě jednou !!! Samozřejmě, že skutečné nehody se stávají a nikdo tady neodsuzuje lidi, kterým se skutečné nehody prostě přihodí. Pokud je ovšem řeší včas a řádným způsobem.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 12:22   #6
CDaniela

CDaniela's Avatar

Quote:
Danielo, zkus si přečíst celou diskuzi od začátku. Když od lidí slyšíš, že mají už nějaký čas rezervována štěňata z určitého spojení a po několika týdnech je toto spojení nahlášeno CHK jako "nehoda", tak asi není něco v pořádku ne ? A ještě navíc se u stejného chovatele tato "nehoda" opakuje ještě jednou !!! Samozřejmě, že skutečné nehody se stávají a nikdo tady neodsuzuje lidi, kterým se skutečné nehody prostě přihodí. Pokud je ovšem řeší včas a řádným způsobem.
Nebudu jí číst znovu, vím, co kdo napsal.
Slyšet od lidí? ... Já jsem nic neslyšela a tudíž nebudu v tomto smyslu vůbec diskutovat. Reaguju na situaci ze svého pohledu, ne z pohledu nějakých řečí "jedna paní povídala". Nedávno jsi tu napsal, že jsi šlyšel, že chovám Mutaru. Takže toto opravdu bez komentáře.

Old 06-01-2010, 13:07   #7
efka
Junior Member

Danielo,
jedna paní povídala je opravdu pravda.
Povídala v dubnu a v srpnu se štěňata narodily.
To je podstata věci.
To je fakt a také hlavní důvod tohoto fora.
Eva
efka jest offline   Reply With Quote
Old 09-01-2010, 14:53   #8
PavelzMalehoraje
Junior Member

Quote:

To by mě tedy zajímalo kdo měl rezervovaná štěňata z konkrétního spojení
PavelzMalehoraje jest offline   Reply With Quote
Old 06-01-2010, 21:35   #9
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Quote:
Originally Posted by CDaniela View Post
Spíš jsem chtěla říct že nemám ráda taková radikální odsouzení od člověka který vůbec neví o čem mluví ... Nemám ráda lidi kteří se snaží jiné poučovat a sami zatím nic nedokázali. Tím nechci říct že mé výsledky jsou nějak převratné, ale já aspoň nekritizuju ostatní a naopak se sanžím pochopit proč mohlo k nehodě dojít.
Nikoho neodsuzuju ani nepoučuju a dokonce i chápu, že nehody se stávají. Jen vyjadřuju svůj názor, že pravidla se mají dodržovat a mají být stejná pro všechny. Včetně sankcí.
Marianka.W jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules