![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
A nějaká ta fotečka s ním by nebyla?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
No já tam před chvílí koukala a neviděla...
![]() Tedy myslím tím čerstvé fotky... Last edited by Helenasotis; 04-02-2010 at 23:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Já vím Helčo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte
Tento vikend Artik robil druhu skusku, stopa FCI 2. Chcela som vam ukazat, za akych podmienok sme nastupovali skoro rana do terenu. Z filmovania zial nieje nic a z fotiek je iba prvych par obrazkov. Potom uz nic nieje vidiet. Okrem hmly sme sa sem tam aj brodili vo vode. Mam aj video z poslusnosti, ale zatial ho tam neviem pripojit. Ako to robite ? zdravim Marica |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
No to je moc "pěkné" počasí! Ještě že byl Artík s tebou, jinak bys zabloudila!
![]() Jana, Lara, Kůže |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj, a jak jste dopadli? Dobre stopoval? To je idealni pocasi na uchovani pachu
![]() Ta videa by me taky zajimala, jeste jsem sem zadna nedavala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Video je velmi jednoduchá věc - stačí vložit do textu url videa na Youtube (to je ten odkaz, který má každé video na Youtube uvedeno vpravo v podlouhlém rámečku pod nadpisem Adresa URL - tuto adresu zkopírujte a jen vložte sem do textu (nepoužívejte k tomu již žádné BB kódování - to je ta nabídka pro editaci textu nad okýnkem, do kterého píšete odpovědi do fóra) - po odklepnutí se samo vytvoří okénko s přehrávačem videa. (Tohle umí videa z Youtube, např. videa na Stream to neumí). Těším se na Artikovu poslušnost ![]() Last edited by Helenasotis; 09-02-2010 at 12:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Zatím sem nalinkuju aspoň pár fotek z Artíkových obran, co jsem fotila na LVT v Lázních Bělohrad v roce 2007.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|