Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2010, 11:00   #1
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
a pštrosy asi v plánu nejsou co? Otec nechce doma nic s peřím, si naivně myslí že Arynka ptáčky už teď neloví....
Pštrosi zatím ne. Zaprvé je dost kuřat, zadruhé plno lidí se hlásilo, že chtějí maso a pak když bylo, tak se neozvali a zatřetí, v tomhle počasí bych tam s Tranzitem asi nevyjel.
Pavel jest offline   Reply With Quote
Old 06-02-2010, 11:06   #2
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Pštrosi zatím ne. Zaprvé je dost kuřat, zadruhé plno lidí se hlásilo, že chtějí maso a pak když bylo, tak se neozvali a zatřetí, v tomhle počasí bych tam s Tranzitem asi nevyjel.
Jasně pohodajá maso mám, jen sme chtěla zkusit něco jiného Tak třeba jindy. Hold kvůli otci mám výběr omezenej
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 06-02-2010, 11:08   #3
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Quote:
Originally Posted by Alissea View Post
Jasně pohodajá maso mám, jen sme chtěla zkusit něco jiného Tak třeba jindy. Hold kvůli otci mám výběr omezenej
Já bych taky rád pštrosy, ale musím toho přivézt hodně a sám to všechno nezkrmím
Old 06-02-2010, 11:14   #4
sdivokoukrvi
Member

Quote:
Originally Posted by Pavel View Post
Já bych taky rád pštrosy, ale musím toho přivézt hodně a sám to všechno nezkrmím
to chápu, já mám bohužel omezenej mrazák,nemám peníze na nějakej pořádnej
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 06-02-2010, 16:02   #5
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Pštrosa bych taky brala, kuřat máme dost a hlavně holky s peřím nee jsou trochu rozmlsaný. Neměl by spíš někdo k dispozici jehně, tele??? klidně celé? k masu, kuřatům a kostím se dostanu docela bez problému, ale takové jehňátko by holkám udělalo určitě radost, prosím někde z okolí moravy do Prahy pojedeme až tak v březnu.
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 20:56   #6
Pavel Závodník
Junior Member

Pavel Závodník's Avatar

Thumbs up Maso

Zdravím, myslím že většína z Vás zná firmu Vetamix. Pokud ne, tak mají v nabídce Telecí kusové a Telecí hrubomleté a spoustu dalšího masa. Objednávám již rok a třičtvrtě tedy od té doby co mám Assyra. S masem jsem velice spokojen a při objednání nad 50 kilo maso přivezou až domů. Takže informace předána a doufám že vyzkoušíte .
Pavel & Assyr

Last edited by Pavel; 07-02-2010 at 21:05.
Pavel Závodník jest offline   Reply With Quote
Old 07-02-2010, 21:15   #7
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Pavle, sem se žádné firemní odkazy nedávají, takže jsem je smazal (je to reklama a tu tady nechceme). Neboj, firmu lidé znají a kdo chce bere od ní, takže myslím, že Tvůj příspěvek byl trochu zbytečný (nejsi jejich dealer ? ). Problém je v tom, že mají maso dost drahé a pokud máš více psů, tak se to od nich prostě nevyplatí. Ty levnější výrobky v jejich sortimentu jsou vyráběné evidentně z tzv. konfiskátu. To znamená, že tam nejsou ty nejdůležitější složky potravy - vnitřnosti a krev. Takže musíš jejich levnější krmivo ještě hojně doplňovat drahými výživovými doplňky. To jen na okraj.
Old 08-02-2010, 10:39   #8
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Quote:
Originally Posted by Pavel Závodník View Post
Zdravím, myslím že většína z Vás zná firmu Vetamix. Pokud ne, tak mají v nabídce Telecí kusové a Telecí hrubomleté a spoustu dalšího masa. Objednávám již rok a třičtvrtě tedy od té doby co mám Assyra. S masem jsem velice spokojen a při objednání nad 50 kilo maso přivezou až domů. Takže informace předána a doufám že vyzkoušíte .
Pavel & Assyr

Ahojky, ano zmíněná firma je jedním z nejlepších dodavatelů masa. Hold když chce psa krmit dobrým masem mušíš si připlatit a tak to je. Nechávala jsem si dělat u firmy (která se zabývá rozbory potravin-sídlí na veterině) v brně rozbor hrubomletého hovězího a pár dalších výrobků a výsledky byly dobré. "Drahé" co není pro naše psy drahé ? pokud je to samozřejmě kvalitní. Toto maso opravdu chutná i těm psům co nesežerou vše a vybírají si a to hodně. Mají i nově hovězí kosti. Jde mi spíše o celé zvíře to bohužel zatím nedodávají i když u ních platí náš zákazník náš pán. Pro uspokojení těch co chtějí krmit masem a nechtějí do toho dávat hodně peněz přece musí mít nějaké levnější výrobky - které samozřejmě budou odpovídat kvalita=cena. Kdyby jste chtěl kdokoliv poradit ohledně tohoto masa (odebírám už 4 roky a maximální spokojenost) - ozvěte se na email já Vám toho řeknu více tady by to bylo jako vždy smazáno.
Opět poznámky Jak jinak
Jak je vidět krmí s ním opět většina své psy (i poníky) a já i když mám jiné možnosti radš si objednám zde. Jak říkám psům chutná, štěňata na něm taky vyrostla a nechtějí nic jiného.

Last edited by Stela; 08-02-2010 at 13:49.
Stela jest offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules