Вернуться   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 08.03.2010, 16:22   #1
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Цитата:
Сообщение от mellorn Посмотреть сообщение
Tohle už jsem kdysi četla. Klasická hra na city za použití falešných metod typu přeslazených zdrobnělin. To bych asi uměla napsat taky, ale připadá mi to dost zoufalé. Navíc, udělat chudinku z půlmetrákového Akeenaha mi připadá jako groteska.
Třeba: "Urostlý a krásný československý vlčák Akeenah si svým impozantním vzezřením získal okamžitě srdce citlivé servírky ze stánku a ta mu okouzlena podala na přilepšenou pár kostiček. V tom se ale znenadání přiřítil rozmazlený nafrněný vodící vořech, nedbaje zoufalého volání svého bezmocného pána zuřivě se pustil do lítého boje o kus žvance a po právu za to vyfasoval spravedlivý trest v podobě směšného škrábance za uchem. Budiž zmíněno ke cti shora řečeného šlechetného Akeenaha, že mohl dopadnouti o poznání hůře a další porcí na tabuli mohla býti místo vepřových žebra vořechova...."

Marianka.W вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.03.2010, 18:02   #2
sdivokoukrvi
Member

Цитата:
Сообщение от Marianka.W Посмотреть сообщение
Tohle už jsem kdysi četla. Klasická hra na city za použití falešných metod typu přeslazených zdrobnělin. To bych asi uměla napsat taky, ale připadá mi to dost zoufalé. Navíc, udělat chudinku z půlmetrákového Akeenaha mi připadá jako groteska.
Třeba: "Urostlý a krásný československý vlčák Akeenah si svým impozantním vzezřením získal okamžitě srdce citlivé servírky ze stánku a ta mu okouzlena podala na přilepšenou pár kostiček. V tom se ale znenadání přiřítil rozmazlený nafrněný vodící vořech, nedbaje zoufalého volání svého bezmocného pána zuřivě se pustil do lítého boje o kus žvance a po právu za to vyfasoval spravedlivý trest v podobě směšného škrábance za uchem. Budiž zmíněno ke cti shora řečeného šlechetného Akeenaha, že mohl dopadnouti o poznání hůře a další porcí na tabuli mohla býti místo vepřových žebra vořechova...."

tak tohle je moc hezky napsáno
sdivokoukrvi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.03.2010, 18:07   #3
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Na tom jsem chtěla jen ukázat, jak se dvě stejné věci dají různě podat a klidně zahnat do absurdna. Záleží prostě jen na vhodné formulaci a hned je z beránka krvelačná bestie...
Marianka.W вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.03.2010, 19:44   #4
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

Já mám nějaké povídání tady: http://www.srdcervac.wbs.cz/Povidani-o-csv.html
Ale nejsem si úplně jistá, že to každý pochopí.

CDaniela вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.03.2010, 20:09   #5
Undertaker
Member

Tak jelikož jde hlavně o Adriana, tak posílejte svoje příběhy a povídky na [email protected] a on si vybere tři spoluporotce. Hlavní hlas bude mít on. Uzávěrku dáme 21.3.2007 do 24:00, vyhodnocení se snad stihne do středy a bude tu vyvěšeno veřejně.
Undertaker вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Опции темы
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид