|   |   | 
| 
 | |||||||
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  08-03-2010, 16:22 | #1 | |
| Šungmánitu-ha Khoyáke Join Date: Apr 2008 Location: Kovčín 
				 |   Quote: Třeba: "Urostlý a krásný československý vlčák Akeenah si svým impozantním vzezřením získal okamžitě srdce citlivé servírky ze stánku a ta mu okouzlena podala na přilepšenou pár kostiček. V tom se ale znenadání přiřítil rozmazlený nafrněný vodící vořech, nedbaje zoufalého volání svého bezmocného pána zuřivě se pustil do lítého boje o kus žvance a po právu za to vyfasoval spravedlivý trest v podobě směšného škrábance za uchem. Budiž zmíněno ke cti shora řečeného šlechetného Akeenaha, že mohl dopadnouti o poznání hůře a další porcí na tabuli mohla býti místo vepřových žebra vořechova...."       | |
|   |   | 
|  08-03-2010, 18:02 | #2 | |
| Member Join Date: Aug 2008 
				 |   Quote: 
 | |
|   |   | 
|  08-03-2010, 18:07 | #3 | 
| Šungmánitu-ha Khoyáke Join Date: Apr 2008 Location: Kovčín 
				 |   

Na tom jsem chtěla jen ukázat, jak se dvě stejné věci dají různě podat a klidně zahnat do absurdna. Záleží prostě jen na vhodné formulaci a hned je z beránka krvelačná bestie...
		 | 
|   |   | 
|  08-03-2010, 19:44 | #4 | 
| http://www.srdcervac.wbs. Join Date: Mar 2004 Location: Unhošť - Nouzov 
				 |   

Já mám nějaké povídání tady: http://www.srdcervac.wbs.cz/Povidani-o-csv.html Ale nejsem si úplně jistá, že to každý pochopí. | 
|   |   | 
|  08-03-2010, 20:09 | #5 | 
| Member Join Date: Dec 2008 
				 |   

Tak jelikož jde hlavně o Adriana, tak posílejte svoje příběhy a povídky na [email protected] a on si vybere tři spoluporotce. Hlavní hlas bude mít on. Uzávěrku dáme 21.3.2007 do 24:00, vyhodnocení se snad stihne do středy a bude tu vyvěšeno veřejně.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |