|
|
|
|||||||
| Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Orka, jen takovej detail: bavíme se o postroji long distance a ten budeš dost těžko dostávat ke kořeni ocasu
Mému psu sedí vcelku slušně postroj Light weight long XXL, ale mohl by být ještě asi o 10 cm delší. Sled mu sedl dobře ve velikosti XXXL, takže kdo má většího psa, má už smolíka a musí si nechat udělat na zakázku. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Sorry, to sem nepostřehla. Ten samozřejmě těžko někam natáhneš. Ale klasický sledový postroj by tak dlouhý měl být. Ono většinou je na čsv postroj buď moc krátký nebo zase moc volný kolem krku a pak hrozí, že se ti pes odře. Já si zásadně nechávám šít postroje na míru. Jen guard jsem koupila klasickou "konfekční" velikost.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Já mám 3x sledy z Manmatu, XL a XXL, to je pro mladý holky. Queník je obr (73cm) a teď opravdu hustej límec kolem krku, takže on podědil postroj po našem Alíkovi (Ali Reolup), je už cca 20 let starý, ještě vyrobený firmou "Ze Síbrtů". Kvalitní výrobek
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Postroje od Dáši Nešněrové (Zero DC) jsou dobré v tom, že jsou poměrně měkké a tím pádem je menší pravděpodobnost odření psa a netrhají chlupy. Nicméně my jich máme doma několik ušito na míru a postupem času se vytahují (asi i tím, jak psi přes sezónu zhubnou) a přetahují se psům přes zadek. Celkově jsou to konstitučně postroje spíš na ESP, ale jinak jsou v pohodě.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Tak jsem na stránky šoupla poslední saňové video této zimy. Materiálu by bylo na další zimní videa ještě dost,ale asi to už stačí. Další videa budou asi až zjara, zkusím natočit něco z kolobrndy nebo z trojkolky. Ale to musí nejdřív oschnout meze a musím vymyslet jak držet kameru aby to nedrncalo
Třetí video je tady: http://wolfdog.wbs.cz/Video.html |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
|
|