![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
![]() |
#1 | ||
VIP Member
|
![]()
Nie, bo teorię linki znam (to, co powiedziała Ci Twoje trenerka) ale z tych samych powodów co Ty (plątanie się, brudzenie) nigdy jej nie używałam
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Ale uczymy się i potem JEST LEPIEJ ![]() Zatęsknisz jeszcze kiedyś do tej adrenalinki, zobaczysz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||
Plessowy wilczak
ubicazione: Pszczyna
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() A myślisz, że to kiedyś nastąpi? Bo jakoś w to nie mogę uwierzyć.....
![]() |
![]() |
#3 | |||
VIP Member
|
![]()
Całej masy wskazówek (na ogół błędnie wdrażanych), wielu godzin pracy, ciągłych wtop, nieudanych prób konsekwencji, dziwnych pomysłów na kary itp
![]() A serio: prawdopodobnie na nasz "sukces wychowawczy" złożyły się diabelnie regularne treningi (2-4 x w tygodniu), praca na opanowaniem własnych emocji i ...czas, ten był nam sprzymierzeńcem. Wilczak też dorośleje i poważnieje, wbrew pozorom ![]() Najprostsze schematy stosujemy do dziś dnia ![]() Quote:
![]() uwierz mi, że to co piszesz nie jest niczym niezwykłym (aż się boję, że zaraz wyskoczy dyżurny "a mój tak nie miał bo zawsze był grzeczny" ![]() Ja twierdze, że jak się przeżyje pierwszy rok z wilczakiem, to później jest już z górki ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Na razie musi być pod górkę-żeby później satysfakcja była większa:P Ja tam jestem optymistką ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Strumenti della discussione | |
Modalità di visualizzazione | |
|
|