![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
je zaujimave, ze sa vam feny "haraju", hoci bez ovulacie, a pritom nie su pre psov atraktivne
mne sa fena nemusi ani harat, ani mat obdobie rozbiehania 3 mesiace pred a dobiehania 3 mesiace po, a aj tak ju otravuje polovica psov zo sidliska |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
zitra to bude 14 dni od pocatku harani a vsimla jsem si,ze by si asi dala rict.byli jsme vencit s jejim kamaradem,tak kdyz k ni cichal,tak zvedla ocas az do nebe a kdyz zkousel naskocit,drzela.ale nebyl z ni uplne urvany,spis jako,kdyz teda chces,tak ja se premuzu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Not so Junior Member
|
![]()
Mellorn, hárá úplně normálně - ještě není ten pravý čas, ale brzo bude. Ani bych to moc nezkoušela, jsou psi, kteří jsou tak rychlí a snaživí, že už je nesundáš, ani když jsou na vodítku. Navíc když jí po zádech zarajtuje čtyřicetikilový kluk, tak jí to dá zabrat.
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
to ja zase neriskuju,jen jsem chtela vedet,jak na tom arwen je,dost jsme to hlidali. ale nenasla jsem v databazi jine haraci tema,kde by se to probiralo,tak se zeptam tady. jake je normalni krvaceni? me prijde,ze z ni vychazi dost krve,docela se sama cisti,ale prece jen.krvaci feny celou dobu harani? treba dva mesice?vim,ze andrlovic vlcice besynka harala asi mesic a krvacela opravdu hodne,ale zase je to vlk,ze jo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Mellorn, tohle se tu ale opravdu už řešilo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Tak po týdnu - stále silné hárání (kapky něco mezi ani tmavé ani světlé), dokonce staví ocas a vulvu má viditelně hodně zvětšenou. Ke psům ji radši nepouštím mám strach a taky marně doufám, že když tu nebude mít žádné nápadníky tak přestane. Ach jo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|