|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Registrazione | FAQ | Lista utenti | Calendario | Cerca | Messaggi odierni | Segna i forum come letti |
| Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
|
Strumenti della discussione | Modalità di visualizzazione |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
ubicazione: Łódź
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Distinguished Member
ubicazione: Kraków
|
Quote:
Natomiast uważam, że każdy ma prawo publicznie protestować jeśli nie podoba mu się, że ktoś inny (choćby i pokemon! Bynajmniej nie znaczy to, że widzę w takich protestach jakikolwiek sens; chodzi mi wyłącznie o zasadę. Ultima modifica di Rona : 05-10-2010 a 09:07 PM Motivo: literówki |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Uwaga.
Deklaruję, że już chcę i mogę złożyc deklarację. Czy mogę ją gdzieś znaleźć w necie aby pobrać i wysłać do GI? Aha i dla tych co mnie nie znają jeszcze to jest bez podtekstów Poprostu tak chcę już nasze szerokie środowisko wesprzeć.
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
ubicazione: Sopot
|
Quote:
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
ubicazione: Sosnowiec
|
Quote:
![]() Żeby rozwiać wątpliwości po co to pytanie, to wiesz sama (choćby z naszego pisania) może wyniknąć brak zrozumienia "przesłania" treści wiadomości Tu akurat uważam słuszność tego pytania, a dlaczego? - znaczy chyba....
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP Member
|
Aga? Ja nie rozumiem? Czy wstąpienie do klubu miałoby być jakkolwiek tajne?
|
|
|
|
![]() |
| Strumenti della discussione | |
| Modalità di visualizzazione | |
|
|