![]() |
![]() |
|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Taky bych to brala a taky to tak jednou bude. Podle mě pes je smečkový zvíře a kor ČV samotou trpí. Když je venku, tak pak je to o to víc na pánovi, aby se tam taky vyskytoval co nejvíc. Já si třeba beru noťas a net ven, na noťasu strávím hodně času a takhle ho trávím i s pejskem.
Mnohem příjemnější by mi ale bylo nestěhovat se furt ven chladno/nechladno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
To závidím, taky to tak jednou chci. Myslím si, že to je ideál pro obě strany. Zatím prostě pracuju a učím se venku, chodíme denně na spoustu procházek a během dne i když jsem doma tak za ní furt chodím a hrajeme si. Nezdá se aspoň, že strádá, když přijdeme, svalí se spíš na matraci a chrní
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Chilli se narodila ve venkovním studeném kotci. Příjezdem ke mě domu ji bylo opravdu teplo a nad ránem mi ji bylo líto, tak jsem ji odnesl ven na dvůr do slámy. Ani neprotestovala, byla ráda. Brali jsme ji domu, ale za chvíli stála u dveří že chce ven a po posledním krmení mě ani nedoprovázela do domu. Občas si ji bereme na noc dovnitř a sem tam mě stejně budí, že chce nad ránem ven. Má domácí pelech u postele, který neopouští. Do postele nevleze, ale olíže na pozdrav kam dosáhne, nebo na chvilinku, protože to dostala povelem "ke mě".
Na dvoře je v klidu pokud jsme doma. Když nejsme tak od souseda víme, že pláče asi tak minutu a pak už normálka. Do kotce ji zavírám v nutných případech. Neutíká, hlídá, nechá se ovládnout hlasem zbytku smečky. Doma jsme zavedli pravidla na komunikaci se psem, seznámili jsme s nimi i zbytek rodiny a pes to bere za samozřejmé. Snažíme se z ní nedělat závisláka, protože je to naše prdelka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Já právě nevím co pro ně bude lepší jestli bývat na noc v kotci a nebo s námi v domě, zase to beru tak, že budeme v zimě topit a tak jim asi nejlépe nebude tak nevím. Venku budou mít kotce 3x3, teda dohromady 6x3 metrů, tudíš prostoru dostatek a uvidí na celou zahradu. Zatím mají kotce u a za barákem, vídí jen kousek, ale jak říkám starší si zvykla pěkně. Tak mám dilema.
Taky když budeme mít nějakou akci, nebo půjdeme večer na pivo, tak je budu v půlce noci brát z kotců domů? Asi si vezmu starou matraci a budu s nimi spávat dole aby si pořádně zvykla. Last edited by Stela; 11-05-2010 at 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ale stejne se mi po tom spolecnym spani trochu styska,ne ze ne. ona teda desne kope,rozvaluje se a strka mi packy na hlavu a je ji to uplne fuk..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Mně pes pravidelně před usnutím ve stanu oblíže celý obličej, má to jako rituál
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
http://www.arqeva.cz/
|
![]()
Tak to já si nestěžuju. Mě se neroztahujou. Jeden se stočí v hlavě, druhá v nohách a Argoušek mezi nima. Pokud mu je dobře. Když ne , tak si vleze na gauč a roztahuje se tam sám :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|