![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jo to je přesný
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tak konecne prestalo prset, tak jsem neco zkusila ulovit na fotak. Berte to jako motivacni foto
![]() Last edited by Beruska; 06-06-2010 at 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() Last edited by mája; 03-09-2010 at 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Edgamo
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsme zas pár lidem o víkednu dokázali že i s vlkem jde celkem pěkně cvičit. Sice jen podle obyčejné ZOPky, ale zas na prestižním KK Zetor v Brně. Krásné třetí místo z jedenácti psovodů s 96 body na poslušnosti
![]() ![]() Bella Tara z Blatnických vinic ![]() Last edited by Fiann; 08-09-2010 at 08:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Tak to gratulujeme a rádi se někdy zajdem s vycházející hvězdou proběhnout
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Přidám také svůj první pokus o sestříhané video z fotek a videí.
Velké díky patří hlavně Karlu Cvičkovi, lepšího figuranta a hlavně výcvikáře neznám, další výcvikový víkend si nenechám rozhodně ujít. To co dělali všihchni ! naši psi pod jeho rukama nejde ani okomentovat. Majitelé chodí se slovy, on necvičí, on nekouše a nakonec předvedli psi i oni nádherné výkony. Také moje holky se ukázali jako frajerky ![]() Odborníci berte to prosím, jakože moje feny celý rok vůbec nekoušou, koušeme pouze pro radost na táboře a výcvikových víkendech. Spíše jen motivace pro líné majitele jako já ![]() ![]() Třikrát hurá, takovým vydařeným akcím !!!! Gira Dakmat Aileen Vlčí tlapka P.s. Je tam i pět fotek z LVT v Jevišovicích to jen pro doplnění. Last edited by Stela; 16-09-2010 at 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |