|
|
|
|||||||
| CSV klubai ir teisė CSV klubai Lietuvoje, užsienyje, informacija apie iniciatyvinę grupę CSV klubuose, nuostatai, liečiantys klubinę veiklą... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
as, kaip siandien apsiginus diplomini grafinio dizaino, galeciau buti naudinga
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
na, mano manymu, reiketu keisti loga... ideja grazi zmogus ir vilkas ar kas ten... bet reiketu arba dar labiau stilizuoti arba dar labiau konkretinti....spalvas keisti taip pat reiketu, galima net gi butu uzmesti grazu misko fona, neaktyvu toki ramu, svelniai tamsiai zalia su medziu siluetais ar pan...sriftus reikia keisti, ne del to, kad sitas negeras, del to, kad ner lietuvisku raidziu, plius jis atrodo toks nelabai... manau reiketu rimtesnio, solidesnio. aisku per duag nereiketu nusikreipti ir kad nesigautu kapiniu vilkai is nutrukusios stygos, bet reiketu daugiau misko mistikos isvest...faktas is mano puses... jei sutinkat, kad pradeciau imtis eskizu, parasykit....nes kol ieskosiu darbo, manau praeis daug grazaus laiko
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Bite, sveikinimai
- saunuole!Man tavo ideja su misko fonu labai patinka |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
aciu aciu, tarp kitko i aiskinamaji rasta irasiau ideja, kad logo spalvos gali buti siejamos su kelio zenklais, tai uch kaip visiem sita ideja patiko
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
dar karta sveikinimai
bite dafai daryk - logo kuriau ir paisiau as miska ir zaluma sssmokas jau siulyt norejo ale ji bijo cia angliskai rasyt zodziu vardinam idejas popunkciais - va bite susimetysi su sssmok galesit techninius klausimus aptart. del vertimu pilnai uztenka 2 kalbu- lietuviu ir anglu - na galima papildomai daryt-bet ar reikia? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
kaip jums pagyvejes ir kiek pasikeites puslapis???
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|