Ona ma stolici v poradku, ale stalo se, ze obsahovala i kus kosti (drubezi stehno), ktera nebyla uplne ztravena, a tak mela trochu problem to vytlacit. Jednou pry i zaknucela pri vyprazdnovani, to u toho byl muj pritel. Taky kost. Jinak ji zda se nic nechybi, stalo se to vsehovsudy 2x. Ty kosti dostava i s masem (stehna, kridla). A treba kridlo schroupne parkrat u rameniho kloubu, ale od pulky ke spicce to vicemene necha sklouznout do krku

, jenze to nevyzvrati a nezpracuje znova. U zradla ji nikdo neterorizuje s pokusy o sebrani misky, ze by hltala ze strachu ze o pochoutku prijde. Prvni dokonce vyzere zeleninu (podusena a rozmleta) a pak se teprve pusti do masa (takove zlaticko

). Krky jsem zatim nesehnala, zijeme v Irsku a z reznika se mi dari vymamit vnitrnosti (hlavne srdce a jatra), veprova zebra, popr. jehneci krk, coz stejne jen ozuzla, sezrat ty obratle nezvladne. Takze dostavala 2 kureci kridla rano, pak vnitrnosti s masem a 3. krmeni jen svalovinu. Ted dostava navic i stehna. Ty vetsi kosti ma jen obcas a spis navic ke krmne davce, protoze je stejne jenom zuzla a ja nemam robot abych to drtila. Taky ji obcas davam podmasli kvuli vapniku.