![]() |
![]() |
|
Cluby & nařízení Informace o klubech pro ČSV v jiných zemích, nařízení týkající se ČSV a omezení britského Kennel Clubu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
pytaj teho slovackieho kluba ja som z Litvy
![]() a jeste- pre co czeski klub nie libi kedy rozhoduje bonitacje rozhodcy z SK? ja citam to co piset niektere web stranki o tym- slovak ked udela bonitacje to je zle - a pre co? Last edited by wolfin; 25-06-2010 at 18:18. Reason: p.s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Slovenští rozhodčí posuzovali české bonitace opakovaně - a podle mě kvalitně. Nikdo proti jejich posuzování nic nemá - proč tu zkoušíš něco takového lidem podsouvat? (Jestli jsi našla na nějakých soukromých stránkách kafrání nějakého šťourala, je mi docela líto, že z toho odvozuješ oficiální postoj českého Klubu ke slovenským rozhodčím). Jinak ono to není vždy technicky možné zajistit, aby k nám slovenští rozhodčí stále jezdili posuzovat. (A ani nevím, proč by české bonitace měli posuzovat permanentně - ale na prostřídání? Proč ne? Jen to není pro Klub zrovna levná záležitost...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nevím co pořád řešíš? Co je to za nesmysl aby byl kontakt - útok - kontakt - útok ?? když na trebe někdo zaútočí půjdeš se s ním znova kamarádit ?? Proč by jsi to dělala, když jsi v něj ztratila důvěru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Helenko, dobra uz dobra, odpadam uz... czescy vsehno vi lepej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nejde o to zda je to s majitelem nebo bez. Jde o to, že pes na kterého byl prveden útok, se přece po 1-2 minutách nebude kamarádit s tím "útočníkem" a je jedno, jestli tam majitel je nebo ne. Moje feny už k takovému člověku v tu chvíli nepůjdou. A to je snad přirozené ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |