|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Registrieren | Hilfe | Benutzerliste | Kalender | Suchen | Heutige Beiträge | Alle Foren als gelesen markieren |
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Ansicht |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilcza Saga
|
Gratulacje
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Gratki dla Was
Mam nadzieję, że duże ringi zrobią reklamę tej wystawie i za rok będzie u nas więcej wilczaków Ja jestem bardzo dumna z moich dziewczynek - Milenka i Chanti, od godz. 7.00 grzecznie siedziały w jednym miejscu i czekały, aż skończę poprawki wystawowe. Mieliśmy teraz 3 ciężkie dni organizacyjnie i tak naprawdę, to padałam na "pysk" Potem poszłyśmy pomagać przy bernusiach, więc na finały wkroczyłyśmy zupełnie wyczerpane (normalnie w takiej przerwie Chanti śpi sobie w autku). W przygotowawczym, to pani dość głośno po angielsku mówiła swoje typy (przyznając miejsca), więc ring honorowy, to już typowo był pro-forma - choć i tak było miłe, że nas wytypowała jako tło do ustalonej wcześniej stawki |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Jeszcze raz Gratki
Graba Duże ringi super ale ring przygotowawczy i ring główny porażka totalna jeden na drugim stał a właściwie jeden drugiego zakrywał Geändert von aneta1 (07-26-2010 um 10:43 AM Uhr) Grund: . |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Zitat:
Nawet nie wiesz jak ja pod nosem kur......, bo Chantalce w dupę właził ONEk, potem zasłonił ją całkowicie, więc już zupełnie nic z Chantalką nie robiłam |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Hehe to podobnie jak u mnie ale mnie zastawił haszczak
|