|
|
|
|||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Wilkokłak
|
Ciężar odpowiedzialności za odpowiednie wychowanie dziecka, to w końcu nie byle co.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Monika, Kasia- zdjęcia piękne
Właśnie obejrzałam galerię... Ja niestety mam wciąż problem z załadowaniem zdjęć, więc poczekam aż Margo "naprawi" bazę- może wtedy zacznie też działać u mnie dodawanie zdjęć. Patrząc na zdjęcie z Sheytanem aż trudno mi uwierzyć, że to zaledwie dwa tygodnie temu było- urósł szkodnik prawie dwukrotnie w tym czasie A dobre maniery przy stole znikły bez śladu, więc naukę zaczynamy od nowa |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kawał ch*ja
|
Manu, czy zdjecie mnie rozpalajacego (a wlasciwie probujacego rozpalic) szisze moge przywlaszczyc na fb?
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kawał ch*ja
|
To przywlaszczam
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Ale wraz z podpisem na nim
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kawał ch*ja
|
alez oczywiscie :-) zreszta - do wgladu na fb hehe :-)
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|