Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Zaslat odpověď

Nástroje Metody zobrazení
Old 15/09/10, 17:25   #1
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Datum registrace: Nov 2008

Díky za návrhy, ikdyž dneska to bohužel teda koukám nějak nevyšlo, já navíc u netu až teď. Navíc mám podezření, že mi ta moje obluda začíná prvně hárat. Je unavenější, děsně přítulná, upovídaná a pořád se líže. Dneska jí je 11 měsíců.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Old 15/09/10, 20:00   #2
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

Datum registrace: Mar 2010

ja bych si dala klidne zitra nejakou rychlovku , at se vlci vyblbnou, ale mam cas jenom do 5 odpoledne... navrhy?

btw. ja vim ze jsem magor kdyz poustim psa navolno a neposloucha i kdyz vim, ze je to psomil a s kazdym se chce jenom hrat... co se da delat, od ted na volno jen s masom v kapse a se stopkou na krku dokud nebude privolani 100 procentni (co nebude asi nikdy
Tyger jest offline   Reply With Quote
Old 15/09/10, 20:44   #3
sdivokoukrvi
Member

Datum registrace: Aug 2008

Quote:
Originally Posted by Tyger View Post
ja bych si dala klidne zitra nejakou rychlovku , at se vlci vyblbnou, ale mam cas jenom do 5 odpoledne... navrhy?

btw. ja vim ze jsem magor kdyz poustim psa navolno a neposloucha i kdyz vim, ze je to psomil a s kazdym se chce jenom hrat... co se da delat, od ted na volno jen s masom v kapse a se stopkou na krku dokud nebude privolani 100 procentni (co nebude asi nikdy
Jo tak stopku a maso používám bohužel vždy. A co šárka? arya Hayu uvítá. V 13h tam mám s někým sraz a pak máme časík, bude to tak na hoďku
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Old 16/09/10, 10:17   #4
Tyger
Junior Member

Tyger's Avatar

Datum registrace: Mar 2010

jj, to by slo... ja pak mam vecer trenink a rda bych jej stihla... o 1 snad budu na veterine a pak napisu co a jak
Tyger jest offline   Reply With Quote
Old 16/09/10, 10:26   #5
sdivokoukrvi
Member

Datum registrace: Aug 2008

Quote:
Originally Posted by Tyger View Post
jj, to by slo... ja pak mam vecer trenink a rda bych jej stihla... o 1 snad budu na veterine a pak napisu co a jak
super šakalice se těší, má energie na rozdávání. Měsíc byla v klidu a furt chrněla, dneska tu máme kůlničku na dříví, takže hurá zas proběhnout ušatce
sdivokoukrvi jest offline   Reply With Quote
Zaslat odpověď

Nástroje
Metody zobrazení

Pravidla přispívání