Wróć   Wolfdog.org forum > Polski > Żywienie i zdrowie

Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje....

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11-23-2010, 10:46   #1
jefta
Call Me Sexy Srdcervac

Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do jefta Wysy?anie wiadomo?ci przez Gadu Gadu do U?ytkownika jefta
Domyślnie

Cytat:
Napisał wolfin Zobacz post
a jesli matka N/N a ojciec DM/N czy odwrotnie - to suke tez trzeba badac

p.s. a kto bedzie Milanowi placic za badanie? Ty?
wiem, że jest ryzyko, ale uważam, że warte podjęcia bo im bardziej wstecz są pełne badania tym lepiej.

A płacić. No załóżmy, że ja, ale właściciel reproduktora (i nie chodzi mi tu akurat o tego konkretnego) musiałby się jeszcze na to zgodzić i być może zmarnować mu karierę. Nie bądzmy naiwini, ale niebadane psy są i będą uważane za lepsze niż nosiciele
stare 11-23-2010, 10:57   #2
Gaga
VIP Member

Wysy?anie wiadomo?ci przez Gadu Gadu do U?ytkownika Gaga
Domyślnie

Cytat:
Napisał jefta Zobacz post
A płacić. No załóżmy, że ja, ale właściciel reproduktora (i nie chodzi mi tu akurat o tego konkretnego) musiałby się jeszcze na to zgodzić i być może zmarnować mu karierę. Nie bądzmy naiwini, ale niebadane psy są i będą uważane za lepsze niż nosiciele
O to to ! Dokładnie tak Zresztą to samo dotyczy suk

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-23-2010, 12:13   #3
wolfin
Moderator

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do wolfin Wyślij wiadomość poprzez Skype™ do wolfin
Domyślnie

Cytat:
Napisał jefta Zobacz post
wiem, że jest ryzyko, ale uważam, że warte podjęcia bo im bardziej wstecz są pełne badania tym lepiej.

o to i chodzi - sa psy i wlasciciele ktore nie beda badac a z tymi psami i tak beda kryc to dla tego i mowie kto bedzie placic, bo samemu zabrac probke i zrobic badanie w niektorych situaciach bedzie latwej niz czekac tego dopoki wlasciciel psa zrobi.

Ostatnio edytowane przez wolfin ; 11-23-2010 o 12:15
wolfin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania