|
![]() |
#1 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
Kai papjaus bus vėlu. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Vos speju skaityti cia
![]() Tik, na pulkite mane del veisles veido, mes jau papurtem viena misruna vasara...tiesa, jo sonkauliai sveiki liko... ![]() Oh, pulkite Rapsa - jis mane tikrai kadaise papurte... ![]() ka dar...nezinau... is anksto pulti Lauros nu nereikia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
O Rapsas jau prinagrinėtas šiame forume pakankamai - purtė jis ir mane ![]() O sausainių recepto "pabaisoms čekams" iki Kalėdinio "Duok letenos" numerio tai negaliu išduot ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Natalija jai jos nori tegu mane puldineja man nuo to nei karsta nei salta;]
Vaiva ,As tikrai nesiruosiu kekvienam pasitaikiusiam seimyninkui lenkt galva ir subyne buciuot del to kad jis elgiasi kaip nori o as turiu savo suny tramdyt.As visvien laikausi ir laikisiuos savo nuomones, nes ne mano suo be pavadzio ir ne mano suo bega lot ant kitu, mano suo eina su manim ramiai, o kad kazkeno ten pribega ir tarp koju malasi tai gali maltis ir kad luz ten kazkam koks sonkaulis man tikrai nusishvilpt kad ir kas jam ten nutiks....ne mano bedos nes kai net nesistengia prisikviest suns as is kailio nesinersiu...tegu krato tegu kas ji ten nori ta ir daro su tuo suniu man svarbu mes ienam tvarkingai.tai tegu db visi palaidzia sunys o mes su cekoslovakais turim begiot nuo visu palaidu sunu. |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
jeigu prieš gaunant šunį reiktų atlikti psichologinį testą, kai kas tikrai nebūtų gavęs leidimo....
laura, tau reikėjo bedančio dogo - didelis, baisus ir su tavo požiūriu kitiems mažiau pavojingas.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Aciu auu uz pastebejima;]]]]]Kita karta kai isigysiu suny butinai pasinaudosiu tavo patarimu;]]]]Manau kazkam priesh rasant komentarus reiktu bent isigyt suny o tada jau komentuot;]]]Bet turesiu omeny apie bedanti doga;]]]visko gali pasitaikyt;]]]
|
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Jau nebežinau ką ir besakyti, Laura
![]() Ir niekas nesako, kad šitam forume tik gražius dalykus reikia rašyt, toli gražu ne, aš esu labai labai už tai, kad reikia rašyti viską, kas blogiausia. Tiesiog čia yra nesuprantamas tavo požiūris, kad tipo - ai, nu, mano šuo, su antsnukiu, ir jūs neprisipisit prie manęs, nors jis ir gali su tuo antsnukiu įkąsti, bet teoriškai tai jis yra uždėtas, ir aš vedžioju pagal taisykles. Pagal taisykles tu privalai užtikrinti, kad tavo šuo niekam neįkastų. O tu to neužtikrini. |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Taip pagal taisykles kiti taip pat privalo man atrodo sunys su pavadziu vedziot nesvarbu mazas ar dydelis.Ir as nesneku apie tuos atvejus kai zmogus kad ir paliaides suny, bet bando ji prisikviest ir atkreipt demesy i save as sneku apie tuos atvejus butent kai net pacio seimyninko nesimato o kad ir matosi jis nieko nedaro.As nzn ar cia negirdi niekas ar tiesiog nori girdet taip kaip jiem patinka bet sakau tai nesikartoja kekviena diena, ir tas neivyksta seip kad ir pribega suniokas, as sneku kai ikiriai suo lenda prie sunu o seimyninko ir is tolo nesimato.
|
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|