Go Back   Wolfdog.org forum > Lietuviu > Įvairūs

Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 29-11-2010, 12:38   #1
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Beje mes tiesiog papasakojom kas mum nutiko ir tiek.Bet matau musu forume shneket reikia tik gerus dalykus nes kitu atveju tave visi smerks.Manau kekvienas liks prie savo nuomones ir nieko cia neispesim;]]]
Ne, mūsų forume tiesiog kartais jaučiama atsakomybė už veislės veidą. Asmeniškai man labai dažnai tenka išgirst, kad čekai nevaldomi, nekontroliuojami, agresyvūs. Ir ne iš šiaip forumus pasiskaičiusių. Dar bandydavau sakyt, kad tai netiesa, nu bet..

Quote:
Originally Posted by Lauryte View Post
Sakau kad jis ju nepjauna o tik papurto.Ir tai buvo tik pora kartu.Kai jau papjausim ka nors tada galesim pratest diskusija ir uzmetyt mane akmenym;]]]O kol kas pas mus viskas ok ir gyevnam laimingai;]]]
Kai papjaus bus vėlu.

Vaiva jest offline  
Old 29-11-2010, 12:52   #2
natali
Junior Member

natali's Avatar

Send a message via Skype™ to natali

Vos speju skaityti cia
Tik, na pulkite mane del veisles veido, mes jau papurtem viena misruna vasara...tiesa, jo sonkauliai sveiki liko...
Oh, pulkite Rapsa - jis mane tikrai kadaise papurte...)
ka dar...nezinau...
is anksto pulti Lauros nu nereikia ji tikrai atsakingai rupinasi Hako ir Dzeka...papasakojo tiesiog kelis atvejus ir tiek...tikrai, geriau kepkime sausainius...kad ir musu "pabaisoms" cekams - Vaiva juk zino tokius gurmaniskus receptus))
natali jest offline  
Old 29-11-2010, 12:55   #3
Vaiva
ir Brukne

Vaiva's Avatar

Send a message via Skype™ to Vaiva

Quote:
Originally Posted by natali View Post
Vos speju skaityti cia
Tik, na pulkite mane del veisles veido, mes jau papurtem viena misruna vasara...tiesa, jo sonkauliai sveiki liko...
Oh, pulkite Rapsa - jis mane tikrai kadaise papurte...)
ka dar...nezinau...
is anksto pulti Lauros nu nereikia ji tikrai atsakingai rupinasi Hako ir Dzeka...papasakojo tiesiog kelis atvejus ir tiek...tikrai, geriau kepkime sausainius...kad ir musu "pabaisoms" cekams - Vaiva juk zino tokius gurmaniskus receptus))
Na kai Ivju mažių papurtė tu nepareiškei, kad "prisiriškit ir nebus problemų" - vežei pas gydytojus, ėjai šeimininkų atsiprašinėt ir rūpinais visaip. Skirtumas yra, ar ne?
O Rapsas jau prinagrinėtas šiame forume pakankamai - purtė jis ir mane
O sausainių recepto "pabaisoms čekams" iki Kalėdinio "Duok letenos" numerio tai negaliu išduot

Vaiva jest offline  
Old 29-11-2010, 13:38   #4
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Send a message via Skype™ to Lauryte

Natalija jai jos nori tegu mane puldineja man nuo to nei karsta nei salta;]
Vaiva ,As tikrai nesiruosiu kekvienam pasitaikiusiam seimyninkui lenkt galva ir subyne buciuot del to kad jis elgiasi kaip nori o as turiu savo suny tramdyt.As visvien laikausi ir laikisiuos savo nuomones, nes ne mano suo be pavadzio ir ne mano suo bega lot ant kitu, mano suo eina su manim ramiai, o kad kazkeno ten pribega ir tarp koju malasi tai gali maltis ir kad luz ten kazkam koks sonkaulis man tikrai nusishvilpt kad ir kas jam ten nutiks....ne mano bedos nes kai net nesistengia prisikviest suns as is kailio nesinersiu...tegu krato tegu kas ji ten nori ta ir daro su tuo suniu man svarbu mes ienam tvarkingai.tai tegu db visi palaidzia sunys o mes su cekoslovakais turim begiot nuo visu palaidu sunu.
Lauryte jest offline  
Old 29-11-2010, 13:59   #5
auuuu
Junior Member

jeigu prieš gaunant šunį reiktų atlikti psichologinį testą, kai kas tikrai nebūtų gavęs leidimo....

laura, tau reikėjo bedančio dogo - didelis, baisus ir su tavo požiūriu kitiems mažiau pavojingas....
auuuu jest offline  
Old 29-11-2010, 14:12   #6
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Aciu auu uz pastebejima;]]]]]Kita karta kai isigysiu suny butinai pasinaudosiu tavo patarimu;]]]]Manau kazkam priesh rasant komentarus reiktu bent isigyt suny o tada jau komentuot;]]]Bet turesiu omeny apie bedanti doga;]]]visko gali pasitaikyt;]]]
Lauryte jest offline  
Old 29-11-2010, 14:17   #7
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

Jau nebežinau ką ir besakyti, Laura Vaidis irgi yra taip padaręs, nu ir pergyveni, atsiprašinėji, moki pinigus už kito šuns gydymą, nes tai visų pirma tavo ir tavo šuns kaltė.
Ir niekas nesako, kad šitam forume tik gražius dalykus reikia rašyt, toli gražu ne, aš esu labai labai už tai, kad reikia rašyti viską, kas blogiausia. Tiesiog čia yra nesuprantamas tavo požiūris, kad tipo - ai, nu, mano šuo, su antsnukiu, ir jūs neprisipisit prie manęs, nors jis ir gali su tuo antsnukiu įkąsti, bet teoriškai tai jis yra uždėtas, ir aš vedžioju pagal taisykles. Pagal taisykles tu privalai užtikrinti, kad tavo šuo niekam neįkastų. O tu to neužtikrini.
vike jest offline  
Old 29-11-2010, 14:24   #8
Lauryte
Junior Member

Lauryte's Avatar

Taip pagal taisykles kiti taip pat privalo man atrodo sunys su pavadziu vedziot nesvarbu mazas ar dydelis.Ir as nesneku apie tuos atvejus kai zmogus kad ir paliaides suny, bet bando ji prisikviest ir atkreipt demesy i save as sneku apie tuos atvejus butent kai net pacio seimyninko nesimato o kad ir matosi jis nieko nedaro.As nzn ar cia negirdi niekas ar tiesiog nori girdet taip kaip jiem patinka bet sakau tai nesikartoja kekviena diena, ir tas neivyksta seip kad ir pribega suniokas, as sneku kai ikiriai suo lenda prie sunu o seimyninko ir is tolo nesimato.
Lauryte jest offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules