|
|
|
|||||||
| Googlemap ME | Регистрация | Справка | Пользователи | Календарь | Поиск | Сообщения за день | Все разделы прочитаны |
| Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
|
Опции темы | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
A zkoušela ses tam dostat? Já taky nefandím facebooku, ale tydle fotky jsou vystavený tak aby ses tam dostala i když nejsi členem.
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Tak to je jiná..
Posílám aspoň print screen mailem. Последний раз редактировалось Janiz; 02.12.2010 в 11:03 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Paráda! :-) Díky moc:-)
Tímto se hlásím o jeden kalendář:-) Jo a ještě u vás mám to tričko..:-/ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Trosku me mrzi,ze se arwen neumistila a v kalendari nebude, ale co se da delat... Fotky jsou pekny kazdopadne.Tez bych si jeden kus kalendare vzala...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
To je škoda, že jsem si na to tričko nevzpomněla, když jsme se u tebe stavovali...
Prosím zájemce, pište mi objednávky do mailu. Tady je snadno přehlídnu a nerada bych někoho ochudila. Díky moc. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
Vážení zájemci o kalendář,
kalendář bude ve formátu A4 na šířku, cena 150 Kč + 50 Kč poštovné (nebo osobní převzetí zdarma), výhradně na jmenovitou objednávku oproti předchozí platbě na účet. První kolo objednávek (s předpokladem dodání pod stromeček) je do středy 8. 12. Pozdější objednávky jsou též možné, ale už bez záruky včasného dodání. Další info e-mailem, objednávky též na e-mail [email protected] |
|
|
|